Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Радник

Фудбалери Црвене звезде гостују екипи Радника из Сурдулице у суботу 26. октобра у оквиру 13. кола Суперлиге Србије.

Изабраници Владана Милојевића имају прилику да наставе низ победа у домаћем шампионату. Следећи противник нашим момцима је екипа Радника из Сурдулице која се са 13. месту Суперлиге Србије.

Са екипом са југа Србије до сада смо се сусрели десет пута и исто толико пута забележили победу. Први меч одиграли смо 16. августа 2015. године када је тим Миодрага Божовића славио у Сурдулици резултатом 2:0. Голове су постигли Александар Катаи и Саша Стојановић.

Од тог сусрета црвено-бели бележили су само победе против Сурдуличана, а последња утакмица против Радника играла се 13. марта ове године, у Купу Србије, када су пулени Владана Милојевића славили резултатом 2:1, головима Мирка Иванића и Ел Фарду Бена. Последњи првенствени дуел одиграли смо 23. фебруара, када смо у Сурдулици победили домаћина резултатом 1:0 голом Милана Гајића у прво делу игре.

Нема сумње да наше фудбалере очекује одлична прилика да наставе пут ка шампионској титули, као и да продуже низ од четири везане победе у националном шампионату и забележе једанаесту победу.

The post У сусрет противнику – Радник appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

casa bez dna окт 25, 2019 at 23:57

valjda ce nam svirati koji penal da se ne obrukamo

Reply

Leave a Comment