Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Стонотенисерке дочерују Рапид. Стонотенисерима предстоји дерби са Железничаром

Стонотенисерке и стонотенисери Црвене звезде у суботу 26. октобра настављају са лигашким такмичењима. Наше девојке у оквиру Прве лиге Србије дочекују екипу СТК Рапид Николинци, доћ ће стонотенисери укрстити копља са екипом нишког Железничара. Оба сусрета н програму су у хали стадиона „Рајко Митић“ на западној трибини.

Црвено-беле даме у досадашњем току прволигашког каравана (други степен такмичења) имају стопроцентни учинак. Максималним резултатом 4:0 савладале су у Руском Селу екипу Чарнојевића и у својој дворани неготински Хајдук Вељко, да би у претходном колу у дворани „Слодес“ реултатом 4:3 славиле против Спарка. Захваљујући тим тријумфима наше девојке тренутно држе лидерску позицију коју деле са екипом Домбоша из Малог Иђоша. Предстојећи противник, Рапид Николинци, у прва три сусрета забележио је два тријумфа (Панонка Нови Сад 4:0 и Змајево 4:0), а поражени су на старту нове сезоне од новосадског Флипа резултатом 4:2.

Стопроцентни учинак имају и наши стонотенисери након прва три сусрета. У Зрењанину су након велике борбе савладали екипу Стенеса 4:3, да би у другом колу на нашем највећем стадиону резултатом 4:2 славили против Пожаревца. У претходном колу црвено-бели су у вечитом дербију као гости савладали и екипу Партизана резултатом 4:1. Нишки Железничар долази у Београд такође као непоражена екипа у досадашњем току шампионата и сигурно се може очекивати интересантан дуел посебно ако се зна да су Нишлије уз екипу Баната из Зрењанина главни кандидати за освајање шампионске титуле.

Оба сусрета на програму су од 19 часова.

(фото: СТК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment