Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Звезда у четвртфиналу Купа против Уба и Партизана

Одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде сазнали су имена противника у четвртфиналу Купа Србије. Звездине даме ће снаге одмерити са екипом Уба, док ће црвено-бели играти против вечитог ривала Партизана.

Душан Кесер, директор такмичења ОСС, руководио је жребом четвртфинала 54. Купа Србије 2019/20 у конкуренцији одбојкашица и 55. Купа Србије 2019/20 у конкуренцији одбојкаша, који је одржан у дворани СКЦ Обреновац у Обреновцу пре почетка утакмице 4. кола Банка Поштанска штедионица Суперлиге 2019/20 у конкуренцији одбојкашица између ТЕНТ из Обреновца и Партизана. Парове у обе конкуренције одредиле су Јелена Арсенијевић, технички секретар ОК ТЕНТ из Обреновца и Александра Брђовић, спортски директор Партизана.

У четвртфиналу 54. Купа Србије 2019/20 у конкуренцији одбојкашица играће: Уб – Црвена звезда, Партизан – Јединство (Стара Пазова), Спартак (Суботица) – Железничар (Лајковац) и ТЕНТ (Обреновац) – Визура.

У четвртфиналу 55. Купа Србије 2019/20 у конкуренцији одбојкаша играће: Ниш – Спартак (Суботица), Нови Пазар – Млади радник (Пожаревац), Раднички доо (Крагујевац) – Војводина НС семе (Нови Сад) и Партизан – Црвена звезда.

Четвртфинале у обе конкуренције је на програму 20. новембра и 4. децембра.

По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу и полуфиналу се играју две утакмице.

У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту или финалисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста или финалиста, игра се додатни „златни сет“, који одређује коначног победника четвртфинала и полуфинала.

The post Звезда у четвртфиналу Купа против Уба и Партизана appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment