Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћа такмичењаДруги пишуКошарка

Još jedno pojačanje na Malom Kalemegdanu

Tereni KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu

Košarkaški klub Crvena zvezda je pojačan još jednim sponzorom. Ugovor za sezonu 2010/2011 potpisan je sa „Asseco SEE“, koja je jedna od uspešnijih IT kompanija u Evropi.

Asseco SEE je deo kompanije Asseco Poland SA. koja preko svojih kompanija direktno ili indirektno posluje u 19 evropskih zemalja i nalazi se na osmom mestu u listi „TOP100 European Software Vendors”.

– Crvena zvezda je od danas još jača. Danas ćemo zabeležiti još jednu pobedu. U pobedama pomažu pre svega navijači, koji su prvi prepoznali naš trud, trud stručnog štaba i igrača. Stvara se svojevrsno zajedništvo. Poseban odnos između igrača i navijača. Oni su prošle subote zajedno Zvezdu nosili do pobede. Polako nam se pridružuju i firme, koje će još više ojačati naš klub. U ime Crvene zvezde želim dobrodošlicu kompaniji „Asseco SEE“ u sponzorski pul našeg kluba. Veoma smo ponosni što je jedna veoma uspešna kompanija u Crvenoj zvezdi prepoznala pravog partnera. Sigurni smo da će se ova saradnja razvijati na obostrano zadovoljstvo i da će se nastaviti i u budućnosti. Nadamo se da je ovo samo početak, jer je sada odlučujuća borba za Zvezdu i ovu sezonu, kao i za ovaj projekat. Takođe se nadamo da će se i drugi Zvezdaši u Srbiji uskoro pridružiti ovoj borbi, rekao je generalni menadžer Zvezde Mirko Pavlović.

Повезане вести