Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездине легендеНајновијеФудбал

Ветерани у хуманој мисији у Бабушници

Најстарија секција Црвене звезде одиграла је хуманитарну утакмицу против ветерана фудбалског клуба Лужница из Бабушнице.

Лужница је овог понедељка била у ишчекивању великог спортског догађаја јер је први пут у госте дошла ветеранска фудбалска секција Црвене звезде.

Повод овог гостовања било је одигравање хуманитарне утакмице за Лужничке малишане, а посебно за лечење девојчице Јулије Видановић из Бабушнице.

Пут Лужнице кренула је делегација Црвене звезде у саставу: Станислав Караси, Милош Шестић, Здравко Боровница, Јован Аћимовић, Драгољуб Живковић, Боба Станојевић, др. Ранко Тодоровић, Бранислав Јоцић, Саша Марковић и Бранислав Кантар.

Делегацију ветерана дочекали су бројни грађани и домаћини у Белој Паланци, где су ветерани положили цвеће на спомен обележје првој звездиној звезди, који је овде рођен, Рајку Митићу. Љубазни домаћини су спровели ветеране у обилазак спортског центра у Белој Паланци, а обишли су и терен на коме игра Фудбалски клуб „Рајко Митић“ основан 2016. и новосаграђену спортску халу.

Наши ветерани су следеће стајање обавили испред спортског центра у Бабушници где су их дочекали многобројни грађани, навијачи Звезде и међу њима много најмлађих лужничана.

Леп сунчани радни дан у Бабушници је привукао доста публике. Утакмица је протекла у фер и коректној игри, а домаћини су имали скоро два комплетна тима, док су наше легенде имале само две резерве. Меч је завршен без голова (0:0), али као и увек, резултат је најмање битан у оваквим утакмицама хуманитарног карактера.

Наш тим је наступио у саставу: Радивојевић, Николић, Петровић, Јанковић, Стевовић, Марковић, Стојановић, Васиљевић, Николић, Бурсаћ и Крњешевац. Играли су још: Милосављевић и Стефан Стојков.

После меча дружење се наставило кроз треће полувреме, уз обавезно фотографисање наших легенди са најмлађима. Нема сумње да су ветерани Црвене звезде улепшали дан локалним мештанима, као и да су пружили свој допринос у хуманој мисији за лечење најмлађих.

The post Ветерани у хуманој мисији у Бабушници appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment