Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Милојевић: „Титула је наш приоритет“

Црвену звезду у оквиру 15. кола Суперлиге Србије очекује гостовање Пролетеру. Шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић, изнео је очекивања пред сусрет који ће се одиграти у суботу од 16 часова.

Имамо веома густ распоред и немамо много времена за одмор. У среду смо играли са ТСЦ-ом, а већ сутра нас чека дуел са Пролетером. Наш ривал је веома дисциплинована и чврста екипа која има занимљив спој младости и искуства. Види се по резултатима да су ушли у добру форму и да нам неће бити лако у Новом Саду. Уморни смо, али то је спорт, видећу данас на тренингу на кога могу да рачунам, јер и са здравственим билтеном имамо одређених проблема – рекао је шеф стручног штаба нашег тима.

Владан Милојевић се осврнуо и на велики број играча које ротира.

Покушавам да успоставим систем у ком ће сваки играч знати шта треба да ради. Имамо велики фонд играча и могу да комбинујем тако да се то не осети на резултат. Играчима треба континуитет да би ушли у такмичарску форму и то је оно чему сваки тренер тежи. Водим се филозофијом да је најбољи играч онај који је здрав. Имамо и проблем са странцима, али они то разумеју. Кад неко буде ван протокола не значи да је нешто лоше урадио, једноставно постоји то ограничење и морамо да успоставимо баланс.

Црвена звезда је после 14 одиграних кола прва на табели, али Милојевић истиче да се рачуни своде на крају сезоне.

Видећемо, не треба улазити у еуфорију. Чукарички игра сјајно, имају добре резултате и систем који граде годинама и то им се позитивно враћа. Ту је и Партизан који игра добро, али и Раднички и Војводина који су такође неугодни. Не треба заборавити ни ТСЦ, јер се ради о сјајној екипи. Ми смо у утакмици с њима оборили рекорд по броју претрчаних километара и то довољно говори о екипи из Бачке Тополе. Изашли су да се надигравају са нама и мислим да је била квалитетна утакмица – рекао је Милојевић и додао:

Нама је прва следећа утакмица најбитнија. Ако си професионалац, онда знаш који су ти приоритети. Не видим због чега је Тотенхем битнији од Пролетера. За мене је титула приоритет, а утакмице у Лиги шампиона су сатисфакција за наш добар рад – подвукао је шеф стручног штаба Црвене звезде коме ће утакмица у Новом Саду бити прилика да оствари стоту победу на клупи нашег тима.

The post Милојевић: Титула је наш приоритет appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment