Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Пролетер

Црвена звезда сутра од 16 часова играће утакмицу 15. кола Суперлиге Србије против екипе Пролетера у Новом Саду.

Изабраници Владана Милојевића настављају поход ка шампионској титули. После шесте везане победе у националном првенству, наши фудбалери гостују екипи Пролетера у Новом Саду на стадиону „Карађорђе“ сутра, 2. новембра од 16 часова.

Против екипе са Слане баре, који своје утакмице игра на стадиону Војводине, до сада смо се сусрели само четири пута и имамо максималан учинак од четири победе уз гол разлику од 10:0.

Први сусрет београдских и новосадских црвено-белих био је 25. септембра 2013. године у Купу Србије када је наш тим славио резултатом 3:0 у Новом Саду головима и Абиоле Дауде два пута и Нејца Печника.

Последњи меч између Звезде и Пролетера одигран је у Новом Саду 10. маја прошле сезоне и завршен је победом наше екипе минималним резултатом 1:0. Гол одлуке постигао је Милан Јевтовић.

Нема сумње да ће наши првотимци дати све до себе да забележе и 13 победу у домаћем првенству и тако направе лепу увертиру пред меч четвртог кола Лиге шампиона против Тотенхема. Такође овај сусрет је симболичан и за шефа стручног штаба Владана Милојевића који ће, у случају победе, забележити јубиларну 100. победу откако је тренер Црвене звезде.

The post У сусрет противнику – Пролетер appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment