Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда добија телевизију!

Наши звездаши, заједно смо сањали, заједно смо маштали, заједно смо веровали. Некада само идеја, некада само пројекат, некада само сан… Најзад више није! Освануо је и тај дан: уторак, 05. новембар 2019. Тачно у подне! Почиње оно наше:

 

 

ЗВЕЗДА ТВ!

ОЛЕ, ОЛЕ, ОЛЕ…

Крећу покретне слике наше велике и наше срећне црвено – беле породице. Из албума наше прошлости вадимо историју, урамљујемо кадрове наше садашњост и гледамо кроз објектив наше будућности. И свуда само наше: кратки и дуги метри наших путева из прошлог века и наших километара према вечности. Јер, важно је оно наше:

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ!

Поглед у небо, кад се у звезде не гледа. Уздигнута чела сад гледамо и нашу Црвену звезду. Клик на телевизору, рачунару, таблету, телефону – и ето је пред нашим очима. Слика наше фудбалске игре и звук наше навијачке песме. Стално титра пред нашим очима и одзвања у нашим ушима, Јер, важно је оно наше:

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НА НЕБУ СЈА, ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ ВОЛИМ И ЈА…

Дневна телевизијска доза наше Црвене звезде: живот клуба из дана у дан, клинци клуба из сата у сат, јунаци клуба из минута у минут… Јер, нама је важан сваки секунд живота са нашим клубом, са нашом Црвеном звездом. Јер, важно је оно наше:

ЗВЕЗДА МИ ЈЕ СВЕ, ЗВЕЗДА ЖИВОТ ЈЕ…

И живот уживо. Програм из свих углова и са свих позиција: по тепиху стадиона, са легендарних трибина, на трави помоћних терена, из Музеја, око стадиона, свуда где је наше фудбалско царство… Тамо где се најбоље видимо и чујемо! Јер, важно је оно наше:

ДЕЛИЈЕ, ДЕЛИЈЕ, АЈМО СВИ У ГЛАС…

И на крају, историјског почетка: ЗВЕЗДА ТВ на кабловској платформи Телекома Србија и на Интернет екранима читавог света. Пуне очи за пуно срце… Јер, важно је оно наше:

НАПРЕД ЗВЕЗДО, САМО НАПРЕД, ГДЕ ТИ ИГРАШ ТУ СМО МИ…

Повезане вести

3 comments

Aleksandar Milenković нов 2, 2019 at 21:17

Ок надам се да ће бити и на Суперновој, поздрав из Лапова.

Reply
Aleksandar Milenković нов 1, 2019 at 23:52

Da li će se vaš kanal emitovati preko Supernove?

Reply
dlazic нов 2, 2019 at 15:47

Biće uskoro još pojašnjenja gde će sve i kako ići Zvezda TV.

Reply

Leave a Comment