Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Други гол решио меч“

Фудбалери Црвене звезде свладали су екипу Пролетера резултатом 2:0 пред утакмицу четвртог кола групне фазе Лиге шампиона, а шеф стручног штаба Владан Милојевић изнео је прве утиске после завршеног дуела.

 

– Изненађен сам игром Пролетера вечерас. На основу припреме за утакмицу коју смо одрадили нисам очекивао да ће Пролетер да буде оволико дисциплинован и добро физички припремљен. Знајући да немају велики фонд играча покушали смо да извршимо притисак од првог минута. План нам је био да их уведемо у јак ритам, међутим доста су добро одговорили на нашу идеју са почетка утакмице. Покушавали смо у првом полувремену да дођемо до гола, међутим недостајала је реализација. Изненађен сам стањем терена, који је у јако лошем стању. Нисмо могли нашим начином игре, кроз пас игру да дођемо до вођства. Постигли смо гол и знали смо да ће ситуација после њега бити знатно другачија. Другим голом смо мирно привели утакмицу крају – рекао је шеф стручног штаба.

Владан Милојевић говорио је и о утакмици против Тотенхема која Црвену звезду очекује у среду, 6. новембра.

– Јако тешка утакмица. Пролетер је екипа која јако добро трчи. Имају дисциплинованог тренера. Ми се сада окрећемо изазовима у Лиги шампиона. Када играте на свака три дана, јако је тешко издржати и психички и физички. Покушавамо ротирањем да одморимо неке играче како би били спремни за оно што нас чека у среду. Очекује нас изузетно тешка утакмица, међутим као и увек идемо на победу – поручио је Владан Милојевић.

Осврнуо се шеф стручног штаба и на јубилеј од остварених сто победа на клупи Црвене звезде.

– Изузетно ми је драго што сам стигао до цифре од сто победа. Од самог почетка фокусиран сам на сваку утакмицу и свака победа је прича за себе. Веома је лепо знати да си постигао тако нешто у нашем највећем клубу. Исто тако нису ово само моје победе, фудбал је колективни спорт. Ово су победе стручног штаба и мојих играча до којих смо дошли заједно – закључио је Владан Милојевић.

Повезане вести

1 comment

Dejo нов 3, 2019 at 17:45

Miloje potrebno je da igras sa dva spica Crvena Zvezda jer tako bi bila puno opasnija Crvena Zvezda nebitno je li igra Crvena Zvezda u gostima ili na svom terenu

Reply

Leave a Comment