Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Гарсија: „Пролеће није далеко“

Црвена звезда је савладала Пролетер резултатом 2:0, а мрежу противника начео је Матео Гарсија поготком у 61. минуту сусрета. Звездин Аргентинац је оптимистичан пред утакмицу са Тотенхемом која ће се одиграти у среду од 21 час.

Слушао сам много о утакмици са Ливерпулом и о великој победи коју смо остварили прошле године. Знам да је Павков постигао два гола и да је била невероватна атмосфера на трибинама. Очекујем да то можемо да поновимо. Кроз разговор са људима из клуба сам схватио да се много ствари поклапа, сличан датум, а такође смо Пролетер победили прошле године пред Ливерпул. Верујем у наш тим и мислим да можемо да остваримо добар резултат против Тотенхема – говори црвено-бели офанзивац.

Гарсија је у августу ове године стигао у наш клуб и већ је имао прилике да се увери колико подршка навијача значи изабраницима Владана Милојевића.

Имао сам прилике да се уверим да је прича о Делијама стварна. Њихово навијање помаже нашој екипи и мотивише нас да дајемо свој максимум. Верујем да ће бити пун стадион у среду и да ће атмосфера бити за памћење. Не сумњам у звездаше и позивам их да дођу у што већем броју да нас подрже, у овој, врло важној утакмици за клуб – истакао је Гарсија и потом се осврнуо на стање на табели у групи Б:

Још увек је све отворено и има да се игра. Показали смо против Олимпијакоса да имамо добар тим и да нам је место у Лиги шампиона. Очекују нас још три утакмице у којима верујем да можемо да направимо добар резултат и приближимо се пласману у осмину финала најелитнијег европског такмичења. Жеља нам је да дочекамо пролеће у Европи и верујем да можемо да успемо у томе – тврди Гарсија.

The post Гарсија: Пролеће није далеко appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment