Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

СКАЈБОКС-Евролига – и даље у понуди

Кошаркашки клуб Црвена звезда мтс ове недеље очекује још једна велика утакмица гост црвено-белима биће мадридски Реал.

Поред стандардне понуде појединачних карата, клуб се потрудио да у својој понуди свако ко то жели, пронађе своје место у “Штарк Арени” по врло повољним ценама. Од трибина, преко ложа, места поред терена, до потпуног новитета у нашој понуди – СКАЈ БОКС Евролига пакета. Овај пакет је поново актуелан пошто се наш тим враћа у “Штарк Арену” И све преостале утакмице до краја овосезонског издања Евролиге играће у “Штарк Арени” (14 утакмица). Почев од мадридског Реала наредног четвртка…

Овај пакет који “покрива” 14 утакмица Евролиге у “Штарк Арени” које ће КК Црвена звезда мтс одиграти у период од оновембра 2019, до априла 2020.године, обезбеђује Вам место у свечаној “СКАЈ БОКС” ложи на нивоу 300. Намењен је компанијама, пословним људима, свима који би у другачијем и луксузнијем окружењу, друштву најближих, или пословних партнера, сарадника Иипријатеља, желели да прате Црвену звезду и спектакле у “Штарк Арени”. Цена за закуп СКАЈБОКС-а за 14 утакмица је врло приступачна (креће се од 7.000 ЕУР за Скајбокс од 10 места, па на више) за све компаније које желе да уживају уз свој клуб и на овај начин директно финансијски подрже свој клуб!

КК Црвена звезда мтс одиграо је једну утакмицу у “Штарк Арени” и цена пакета за “СКАЈ БОКС” је умањена за једну утакмицу, и креће се од 7000 евра у динарској противредности.

Као компаније и људе који су заинтересовани да на овај начин буду део великог европског амбијента И великих утакмица КК Црвена звезда, позивамо Вас да будете велико појачање нашем тиму и клубу!

Будите уз Црвену звезду у евролигашкој сезони која је тек почела! Видимо се у Арени!

За све додатне информације, контакт: 011/3284780, Марија Зивлак.

The post СКАЈБОКС-Евролига – и даље у понуди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment