Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеРепрезентацијаФудбал

Јована Миладиновић у репрезентацији Србије

Женска фудбалска репрезентација Србије јуче се окупила у Београду пред почетак припрема за предстојећи меч квалификација за ЕУРО 2021. Наше репрезентативке у суботу 9. новембра у Бордоу играју свој четврти квалификациони сусрет, а домаћин ће им бити селекција Француске која се сигурно сматра апсолутним фаворитом.

Селектор наше најбоље селекције Предраг Гроздановић у старту је позвао две играчице ЖФК Црвена звезда. То су голманка Сара Цетиња и Јована Стојановић које се већ сматрају стандардним чланицама репрезентације, а данас је услед повреда под националну заставу морао да позове и једну замену. Избор је пао на још једну чланицу црвено-белих „Вучица“ Јовану Миладиновић.

Јована Миладиновић је до недавно наступала за У-19 селекцију Србије, а истовремено представља једну од најискуснијих играчица Црвене звезде. Популарна „Хајди“ је у црвено-белом дресу до сада одиграла 90 мечева и била стрелац пет погодака. Дебитовала је 15. августа 2015. године у сусрету 1. кола Супер лиге Србије у фудбалу за жене између Војводине и Црвене звезде у Новом Саду. Тај сусрет београдске црвено-беле су решиле у своју корист резултатом 5:1, а Јована Миладиновић је у игру ушла почетком другог полуврмемена заменивши Тијану Ђорђевић.

Новопеченој сениорској репрезентативки портал „мојацрвеназвезда.нет“ жели пуно среће и у дресу са националним грбом.

Јована Миладиновић као чланица У-19 селекције Србије

Повезане вести

Leave a Comment