Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Славољуб Ђорђевић: „Дужни смо навијачима и фудбалској јавности“

Тренер омладинаца фудбалског клуба Црвена звезда Славољуб Ђорђевић рекао је да ће његова екипа сутра против Тотенхема показати да је резултат из дуела из Лондона био превисок и да то није реалан однос квалитета.

– „Дужни смо нашим навијачима и фудбалској јавности да покажемо да је резултат у Лондону био превисок и да то нема везе са реалним односом квалитета. Они су за ту утакмицу спустили четири првотимца, а ми смо на индивидуалне грешке примали голове. Оно што могу да обећам, то је да ће ова деца дати све од себе, да покажу, по ко зна који пут, да су прави. Без обзира на то што немам велики фонд играча, верујем у све фудбалере којима располажем и очекујем да ћемо сутра одиграти добру утакмицу“, рекао је Ђорђевић за сајт клуба.

Црвено-бели су недавно у Лондону изгубили резултатом 9:2.

– „Имамо тежак распоред, играмо на свака три дана. То јесте проблем, али волим да кажем да је у Црвеној звезди најлепше, али и најтеже играти. Два пута недељно играте у клубу који волите, а ако хоћете да будете прави, онда морате да будете фокусирани и кад сте уморни и кад сте под притиском, јер само на тај начин можете да остварите своје амбиције. Позитивно је да су ми сви играчи здрави и драго ми је због тога. Као и у претходним утакмицама, прекомандовали смо неке играче из кадетске селекције. Борићемо се, даћемо све од себе и уз Божију помоћ верујем да ћемо остварити позитиван резултат“, истакао је Ђорђевић.

Утакмица младих тимова Црвене звезде и Тотенхема играће се сутра од 16.00 на стадиону Вождовца.

(извор: „Вечерње Новости)

Повезане вести

2 comments

ĐOLE BARI 91 нов 6, 2019 at 17:56

2:0 !!! SVAKA ČAST MOMCI , KAD SE IGRA SRCEM I GLAVOM SVI SU ZA NAS MALI. SA BAJERNOM MEČ LOPTA ZA ULAZAK U NOKAUT FAZU. ČESTITKE I SVAKO DOBRO .

Reply
Marko нов 5, 2019 at 21:36

Kako te nije sramota da se javiš, stručnjače veliki… Slavoljub Đorđević trener, a Bajković trener golmana?!

Reply

Leave a Comment