Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Доживети стоту

Нову епизоду серијала Звезда ТВ обележио је разговор са шефом стручног штаба Владаном Милојевићем као и његовим тимом сарадника који су заједно стигли до броја од 100 победа у Црвеној звезди.

Лето 2017. године, Владан Милојевић је стигао на Маракану. Многи ће рећи почетак „Милојеве ере“. Надали смо се да нови стратег Црвене звезде може донети нешто ново, нешто што ће наш клуб вратити на старе стазе.

То се и десило. Црвена звезда се вратила тамо где припада – у сам крем европског фудбала. Владан Милојевић је заједно са својим сарадницима стигао до 100. победе после нешто више од две године напорним радом, у којем је било доста труда, зноја, понекад и суза, али то је Црвена звезда – емоција.

Погледајте у новој епизоди Звезда ТВ-а шта су рекли Владан Милојевић и његови сарадници о овом великом јубилеју од 100. победа откако су дошли на Маракану.

The post Звезда ТВ | Доживети стоту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo нов 6, 2019 at 23:57

Miloje ne moze ovako kukavicki da se igra da cekas gol da dade protivnik Totenhem nasoj Crvenoj Zvezdi i to posle karabola u kojem pokazala da ima veliku rupu u odbrani ,zasto nije igrao Pankov ili mozda neko Zvedino dete na mestu stopera Crvene Zvezde ,zasto ne igras Miloje sa dva napadaca sa nasom Crvenom Zvezdom ,Milojevicu zar da ovakav debakl prodje neopazeno mislim da treba da ides iz Crvene Zvezde hvala ti sto si uveo dva puta u LS Crvenu Zvezdu pa sto si napravio dobru podlogu al Crvena Zvezda moze bolje od ovoga

Reply

Leave a Comment