Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Тотенхем је суров џелат

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ТОТЕНХЕМ 0:4 (0:1)

У четвртом колу групне фазе Лиге шампиона, Црвена звезда је по други пут поражена од енглеског представника, екипе Тотенхема. Гледали смо меч који показује да се грешке на овом нивоу такмичења веома скупо плаћају, па је тим из Енглеске лако однео три бода са „Рајка Митића“. Мора се истаћи да наша „кућа“ ни овог пута није била препуна, понајвише због астрономских цена улазница (званично 42.381 навијач).

На изненађење већине навијача и медија, Владан Милојевић је на овом мечу прилику на најодговорнијем делу средине терена пружио младом Његошу Петровићу (први пут стартер у Лиги шампиона) и већ искусном Душану Јованчићу. Очигледно се Милојевић надао да је ова утакмица била прави тренутак да Душан понови неке од својих бриљантних игара из претходне године, али се испоставило да није био баш тај случај.

Са друге стране, Маурисио Покетино је, после разних нагађања, ипак одлучио да на терен стадиона „Рајко Митић“ изведе скоро најјаче са чиме тренутно располаже (Ериксен и Ајдервајрелд на клупи), па су место у стартној постави пронашла и два најбоља играча „певаца“ – Кејн и Сон. Најбољи енглески центарфор је протеклих дана кубурио с вирусом, док се Сон борио са благом психолошком кризом након лома ноге играча Евертона, Гомеша. Штоперски трио испред Газаниге чинили су Роуз, Санчез и Фојт, па је тако било очигледно да Тотенхем наступа у формацији 3-5-2.

Северна страна нашег стадиона још једном је послала сјајну слику кореографије у свет (црвено-бело „Звезда ле“), пропраћену добром старом навијачком песмом – „Пуне трибине“.

Након двоминутне Звездине офанзиве осокољене песмом са трибина, Тотенхем је преузео конце игре у своје руке, као што се и очекивало. Углавном смо гледали брзе, атрактивне, али углавном безопасне нападе гостију у наредних 10 минута, а први пут је озбиљније припретио Кејн, када је из једне тешке позиције искоса погодио спољни део мреже. С обзиром да је лопта била малтене непрестано у поседу „певаца“, наша дефанзива морала је да одигра беспрекорну утакмицу.

Дефанзиван блок црвено-белих добро је функционисао у прва 22 минута игре, дозволивши гостима свега један ударац ван гола. А баш у том минуту, једно од најбољих светских левих крила, Сон са 13-14 метара гађао је супротан угао Борјановог гола, али је уписао само други покушај свог тима ван гола (није фалило много да погоди оквир). У следећем минуту, сплетом нешто срећнијих околности, наш тим долази до стопостотне прилике. Након пар одбитака после додавања и једног шута, лопта се на крају враћа до Павкова који зицер по средини гола, са десет метара није материјализовао. Погодио је ногу већ палог Газаниге.

А у 34. минуту у нашем шеснаестерцу одиграо се прави трилер, на жалост са лошим завршетком. Лопту је на нашој половини изгубио Јованчић, Ло Селсо је покренуо убитачну контру 5 на 3, а испоставило се исту и завршио поготком за 0:1. Тешко је детаљно описати шта се између издешавало, али покушаћемо: лопта је дошла до Кејна на десној страни, Борјан је фантастично предвидео кретање лопте па је колико је могао затворио угао. Ипак најбољи центарфор Енглеске, зналачки је врхом копачке ћушнуо лопту, која се од стативе одбила до Сона који из окрета погађа пожртвованог Борјана. Одбитак је поново пронашао Кејна, који искоса лоше шутира, дословно погађа Сона од којег се лопта одбија до пречке. И четврти пут је на правом месту био играч гостујуће екипе, Ло Селсо, који кроз шуму играча лопту смешта у горњи десни угао.

Утакмица је настављена у идентичном ритму, Тотенхем је нападао, с тим што је овај пут и нешто више покушавао ударцима – сви су ишли далеко ван оквира гола.

У 44. минуту наш тим је имао и другу велику прилику. И овај пут су погађани и статива и пречка, али за нас срећног краја није било. Ла Пара је фантастично утрчао у шеснаестерац са лоптом, по десној страни, шутирао из изгледне позиције, али је лопту уз помоћ стативе још једном спречио да уђе у гол Газанига. Ипак, лопта се незодно поред Гарсије одбија до Санчеза који неспретно реагује и погађа пречку сопственог гола.

По приказаном, ово је било полувреме какво смо очекивали. Тотенхем је контролисао игру, плео мрежу око Борјановог гола, али створио тек једну прилику из категорије стопостотних. Са друге стране, наш тим се бранио веома успешно, све док нисмо направили грешку какву пречесто правимо против озбиљнијих тимова – изгубљена лопта на средини терена, која је и овај пут резултирала примљеном поготку. Што Павков није претворио у гол у 23. минуту, јесте Ло Селсо десет минута касније и тако сурово казнио, како тај промашај, тако и пад концентрације Дулета Јованчића. Који минут пред одлазак на одмор, имали смо још једну колосалну прилику, али срећа није била на нашој страни, као што је била у сличном сплету околности пред нашим голом нешто раније.

Друго полувреме почиње изменом на десном беку, Гобељић-Жандер, а већ у 49. минуту наш тим ствара и трећу одличну прилику, додуше ударца овог пута није било. Гарсија је одузео лопту дефанзивцима гостију у опасној зони, кренуо ка голу, упослио Павкова десно, овај прави варку и уместо да је шутирао покушао је да упосли Марина, или да врати лопту Гарсији. Само је он знао у том моменту коме је хтео да дода, али лопта одлази између двојице поменутих играча.

Играо се 57. минут када је Павков изгубио један дуел далеко на половини која припада Тотенхему. Колико је тим из Лондона убитачан у контра нападима, још једном су показали и доказали. Од ноге до ноге, на крају од Деле Алија до Сона, брзо и ефикасно. Фудбалер из Кореје је са 6-7 метара искоса закуцао лопту у Борјанову мрежу за 0:2.

Борила се Звезда, али је други погодак изгледа потпуно докусурио. Пала је концентрација и нашим дефанзивцима, па су тако, као на тренингу гости дошли и до трећег гола. Из три потеза: најпре је Дајер упослио хитроногог Ндомбелеа по левој страни, који из прве на другој стативи проналази невероватног Сона. Мату у три потеза, наши играчи само су кибицовали, а ВАР је потврдио да офсајда није било. 0:3 у 61. минуту. По три добре прилике на обе стране – гости сва три пута погађају, док наши оклевају, промашују, па на крају немају ни среће. И то је разлика између два тима на данашњем мечу гледајући тај сегмент игре.

Након трећег гола, Милојевић мења индиспонираног Јованчића Кањасом, док на другој страни Ериксен мења Алија. А да покуша немогуће и стигне велики дефицит, Милојевић покушава увођењем Боаћија уместо Гарсије.

Након затишја и опадања темпа у игри, Тотенхем ствара и прву добру прилику коју није претворио у гол вечерас. Са десне стране је сјајно лопту убацио Ериксен, Кејн је ухватио полуволеј са висине пенала, али не баш онако како је желео. Лопта је отишла поред десне стативе.

Упркос веома лошем резултату, Делије су још једном развиле кореографију са старта меча и тиме покушале да подигну морал својих миљеника. Такво навијање наишло је на одобравање читавог стадиона. Потез и навијање вредно сваког респекта.

У 78. минуту, након једног неспретног доскока у шеснаестерцу гостију, повредио се Милан Павков, па је болничким колима изнесен са стадиона. Надамо се да се наш центарфор није озбиљније повредио и да ће се брзо вратити у тим. Да ствар буде још гора по ову утакмицу, Милојевић је извршио све три измене.

Седам минута касније, у 85.-ом, Ериксен ставља тачку на овај меч и печатира убедљив пораз нашег тима. Роуз је упутио лопту по земљи, Ериксен хитро шутирао, деловало је да ће бити изблокиран, али лопта се одбила у мрежу. До краја сусрета, треба истаћи и да је Боаћи изнесен са терена након повреде, па је Звезда меч завршила са 9 играча. 0:4.

На крају – три бода односи Тотенхем у Лондон, захваљујући четири постигнута поготка. Да ли је резултат реалан или не, сада није ни битно. Звезда је била конкуретна док је снага и концетрација наших играча то дозвољавала. Након другог примљеног гола, игра нашег тима у потпуности се распала, па је Тотенхем то искористио и нанео Звезди нови убедљив пораз. Све што смо погрешно урадили до тог 57. минута, а није било много тога, најсуровије је било кажњено. Казнена експедиција Тотенхема није имала милости према црвено-белима посебно након тог првог Соновог гола, а остаје нада да ће наш тим и из овог пораза извући поуке и доста тога научити. Снови нашег тима о проласку групе сада су сведени на минимум (потребно је победити Бајерн и Олимпијакос за тако нешто, уз два кикса „певаца“), а наредна два меча показаће да ли ћемо успети да задржимо трећу позицију и пласман у нокаут фазу Лигу Европе.

 

Београд – Стадион Рајко Митић. Судија: Карлос дел Серо Гранде. Помоћници: Хуан Карлос Јусте и Роберто Алонсо (сви Шпанија). Жути картони: Петровић (Црвена звезда); Дајер, Скип (Тотенхем) Црвени картони: – Стрелци: 0:1 Ло Селсо (34. минут), 0:2 Сон (57. минут), 0:3 Сон (61. минут), 0:4 Ериксен (85. минут)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић (од 46. Жандер), Дегенек, Милуновић, Родић, Јованчић (од 62. Кањас), Петровић, Марин, ла Пара, Гарсија (од 67. Боаћи), Павков. Тренер: Владан Милојевић.

Тотенхем: Газанига – Фојт, Дајер, Санчез, Роуз, Ндомбеле, Сисоко, Али (од 62. Ериксен), Ло Селсо (од 86. Скип), Сон (од 75. Сесењон), Кејн. Тренер: Маурисио Покетино.

Повезане вести

30 comments

VLADIMIR нов 7, 2019 at 21:01

posle svega…jebes sve ovo…nasta mi licimo

Reply
Nazalost нов 7, 2019 at 15:19

Paprika za punjenje

Reply
mitar нов 7, 2019 at 15:08

Da ne zaboravim toliko prozivani Van La Para je jedini sinoc odskakao od ostalih i pokazao nesto fudbalskog znanja .

Reply
Горан 241969 нов 7, 2019 at 14:24

За Европу су потребни играчи а ове што Звезда има су за Јелен или коју већ лигу…игра нам стење од кад су отишли Канга, Радоњић…ваљда ћемо више да се треснемо и направимо рез…

Reply
kalio gulić нов 7, 2019 at 08:29

Ljudi dragi,ovo je sve bilo lako predvidljivo,Zvezda je talac fudbalskog polusveta,staromodnog upravljanja klubom,polupismenim h trenera,hroničnih promašaja u rosteru i mentalnog sklopa iz sedamdesetih.Prošlogodišnju i ovogodišnju ljagu za narednih 100 godina niko neće isprati.E ovakvim se utakmicama vidi da klub nema ni glavu ni rep.Bojkot od strane navijača do daljnjeg,tj.dok ne ne smeni uprava i trener.Klub se urušava bar zadnijh 11 godina,i puno ranije sam govorio,da se izlika tražila na pogrešnoj strani tj. u grobarskom lobiju,sudijama,financijama…ali to je izlika za nesposobne kako bi opstali,i to bukvalno imamo danas.CRVENO BELA KANTO ZA NAPUCAVANJE!!!

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 7, 2019 at 04:52

TERZIĆU DOVEDI MARINU “ ABRAMOVIČ “ DA POČISTI OVO

Reply
Darko нов 7, 2019 at 02:13

Miloje, prihvati jednu od silnih ponuda što ih dobijaš svakodnevno… I vidimo se za 100 godina…

Reply
dusan нов 7, 2019 at 00:39

sef miloje kaze da smo mnogo naucili iz ovoga. stekli smo neko iskustvo koje ce nam biti od velike vaznosti protiv indjije i surdulice, velike pohvale za skauting sluzbu kluba. kanjas, zander, la para i garsija su prava pojacanja – za provaliju. gde smo mi krenuli na ove zmajeve sa njegosem i jovancicem? nadao sam se da cemo dovesti bar jedno ili dva pojacanja u veznom koja nesto vrede, ali umesto toga smo dobili uzasan tim. sve je nula. ovo je tesko za gledati.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 7, 2019 at 00:49

slazem se sto si napisao..za dve godine doveli smo 30 igraca i od toga samo jednog polu igraca marina i 29 letve od kojih ni jedan ne bi igrao ni u sedmoj diviziji engleske..vasionski smo daleko od ozbiljnog kluba

Reply
ivan niksic нов 7, 2019 at 00:25

Kada posle visedecenijske zone sumraka neko tim kao sto je Zvezda tri puta zaredom uvede u evropska takmicenja, onda zasluzuje veliko postovanje i hvala, zasluzenu i vjecnu! ALI, uvijek ima neko ali sto djevojci srecu kvari… PSG 6:1, 4:1; Totenhem 5:0, 4:0, suma sumarum u cetiri utakmice sa dva tima 19:2! Miloje je ulaskom u evropska takmicenja dostigao svoj trenerski vrhunac i tu je kraj, preko toga i vise od toga ispostavilo se i ove godine sa Totenhemom, kao prosle sa PSG, da to vise nije slucajnost, vec surova realnost, to je nesto do cega a da ne kazemo preko cega on NE MOZE dalje, ne da ih naravno dobije, ne ni slucajno nego iole da nesto ucini i da to ne izgleda ponizavajuce i igrom i rezultatom.Mislim da nije ni do igraca, niti izbora igraca, njemu da daju mnogo jaci i bolji tim, ne bi mnogo vise ucinio nego sa Zvezdom. Svak ima svoj limit, samo nema svako priliku ni mogucnost da ga ostvari, a Miloje ga je definitivno ostvario i preko toga tesko da ce moci dalje. Da je srece jos ove veceri bi otisao iz kluba, ne treba kvariti dobre rezultate i lijepe uspomene. Ovakva ponizenja i ocaj kako na strani tako i kod kuce niti trebaju njemu a jos manje velikanu svijetle tradicije Zvezdi. Miloje znam da ga volis, cijenis, stogod, ali sa Gobeljicem, tu ne treba biti neki ekspert, se ne moze igrati LS, cemu tolika zadrtost i insistiranje na njemu kao opciji. Koga si mislio da iznenadis nocas sa Jovancicem, samo si sebe i ekipu time prevario. Pavkov odavno nije onaj Pavkov. Od ovakvog Totenhema koga je zadnji Votford imao dobiti u gostima, kome Bajern u sred Londona da 7 komada, koji je daleko od ekipe od prosle godine, lagano ti daje 9 komada u dvije utakmice, a nisu se posteno ni umorili. Nema.sta tu Miloje da se prica, tvoja cuvena taktika vise ne pije vodu, a posebno prvi gol je ,remek djelo’ prije.svega te cuvene tvoje odbrane i taktike, koji ce da se.vrti po tv stanicama i da zasmijava milione ljudi pitajuci ae da li su to fudbaleri amateri, ne vjerujuci da je moguce da su to profesionalci koji igraju ni manje ni vise LS i koji primaju podebele pare i za evropske standarde a koji ispadaju klovnovi i sluze za ruganje. Miloje, hvala ti za sve i na svemu, ali ovo je vec previse i pretuzno da bi se islo dalje, treba priznati i reci kad je dosta i kad treba otici, na vrijeme. A sta reci za skauting sluzbu i izbor pojacanja, to je tek Tragedija, jer se pojacanja nisu pokazala kao takva ni u prosjecnoj srpskoj ligi, a tek u Evropi, sto bi rekao pisac ,,daleko je Sunce“! Na njih ne treba vise trositi rijeci, a s Milojem i Gobeljom bi trebala poci zajedno citava kompozicoja ,,pojacanja“ i to bi u stvari bilo pojacanje za Zvezdu, uz svakako jednog mnogo boljeg trenera i mozda bi to bio iskorak dalje u buducnosti, jer od ovoga vise ljeba nema. I onda se pitaju u Zvezdi zasto vise nema navijaca na utakmicama, posle ovoga veceras mislim da im je jasan odgovor, sta da gledaju ovu tugu i jade, uz napumpane cijene karata, jos da te oderu i plus da gledaju ovakve predstave, bolje receno tragedije, pa sto je mnogo mnogo je. ,Idemo dalje“! P.S. Za Terzu dobronamjeran savjet, da ode kod Mamica na jedan kurs i obuku i da vidi kako to jedan Dinamo koji nema i nikad nece imati sto Zvezda ima, prije svega Navijace i tradiciju i ime i brend, pravi ovakve rezultate i sportske i finansijske, kao i u izboru igraca, trenera…

Reply
mitar нов 7, 2019 at 10:03

Jesi malo duzio ali si sve rekao kako jeste .

Reply
Slobodan нов 7, 2019 at 19:09

Svaka čast na komentaru! Imam identično mišljenje! Da dodam-što se Terzića tiče hvala i njemu ali je postao jedan hvalisavac i rasipnik! Rasipa teško zaradjene pare na krš igrače pa tako niti vraćamo dug niti imamo tim! Ruku na srce ove sezone i u našoj ligi izgledamo jadno i bijedno!!!

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 6, 2019 at 23:42

ZABORAVIH ,VELIKE GREŠKE SU NAPRAVLJENE PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA IGRAČA ZA EVROPU,U SITUACIJI KAD NEMAMO DESNOG BEKA MI NE PRIJAVLJUJEMO GAJIĆA,BENA SU JEDVA ČEKALI DA SE OTARASE A PUNO BI NAM ZNAČIO, DOVEDENA SU SMEŠNA POJAČANJA,PLUS ŠTO JE OVA POLUPISMENA BUDALA KOJA GLUMI ŠEFA STRUKE OTERALA DOSTA DOBRIH IGRAČA A NIJE AFIRMISALA NI JEDNOG .VEČERAS MU JE VRHUNAC GLUPOSTI I NEZNANJA BILO UVOĐENJE ŽANDERA NA DESNOG BEKA ? TO NI POSLEDNJA BUDALETINA NE BI URADILA. I SADA ĆE DA PRIČA KAKO JE OVO VEĆI STEPEN ,DRUGA GALAKSIJ I SLIČNE GLUPOSTI OD KOJIH MI JE VIŠE MUKA. DA LI STE GLEDALI SINOĆ SLAVIJU IZ PRAGA ? DOŠLI SU JEDNOJ BARSI NA NOGE SA UBEDLJIVO NAJBOLJIM IGRAČEM SVIH VREMENA,NAPADALI,KRVARILI,STVARALI ŠANSE,IŠLI GLAVOM NA KOPAČKU. A BUDŽET VEROVATNO MANJI OD NAŠEG,ALI ONI ZA RAZLIKU OD NAS IMAJU T R E N E R A !!!

Reply
zemljo otvori se нов 6, 2019 at 23:41

Totenhem koji je u losoj formi ove sezone has odere sa 9:0 samo mogu da zamislim sta bi nam City tek uradio………

Reply
Dejo нов 6, 2019 at 23:34

Zasto se preskace sredina terena igraci Crvene Zvezde ,dokle vise vracanje unazad lopti ,zasto ne ide pas unapred vec unazad to za svakog igraca i na bilo kojem dijelu terena treba da pogleda vidi se da je Marin uz Garsiju ,Crvenoj Zvezdi nasoj fali kreacije na sredini terena ,bekovi koji ce da defazivno i ofazivno budu jednako dobri na obe strane ,stoperi treba da bude kao u Barsi jedan visi od drugog jedan reprenztativac bivsi Srbije Bane Ivanovic a drugi dete iz Zvezdine skole bekovi dva stranca Juzne Amerike vratite Krsticica

Reply
temaklasica нов 6, 2019 at 23:30

Ne volim da komentarisem odluke strenera,ali Jovancic posle dva meseca ne igranja,pre Vulica I Kanjasa,mislim zaista,zasto!?Covek izgubi cistu laku loptu,jer je tehnicki nepismen,I iz kontre dobijemo gol a oni dotad bezidejni,da nije bilo te greske,ubedjensam da bi pp bilo 0-0,sa velikim sansama da tako ostane.Ako uspemo do treceg mesta,a ja se nadam da seehocemo,na zimu mora ozbiljna rekonstrukcija igrackog kadra.

Reply
Hadži Dragan NBG нов 6, 2019 at 23:29

Jovančiću nazad u Jagnjilo, a Petroviću na Banjicu. Mi naše šampione 99 godište prodajemo, a uzimamo iz Rada klince. Izvinite me, ali meni ovde nešto nije jasno. Dovodimo La Prevaru iz druge lige da igra LŠ, pa kako? Bolje da ne nabrajam, brat Krvavi će to bolje.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 6, 2019 at 23:23

treba nam bar 13 poluigrača da bi bili ekipa..ovo je ekipa sezonskih radnika koji dosli sa njive pa ispred prodavnice igraju u gajbu piva

Reply
ĐOLE BARI 91 нов 6, 2019 at 23:21

MI NEMAMO GOL IGRAČA POPUT UGA VIJERE… JOVANČIĆ,KANJAS,GOBELJIĆ,VAN LA PREVARA,ŽANDAR,RODIĆ I MILOJEVIĆ MARŠ IZ ZVEZDE NOĆAS. OVA BUDALA OD “ TRENERA NAS JE POTUNO UNIŠTILA,VIŠE SMO PONIŽENJA U EVROPI DOŽIVELI SA NJIM NEGO U CELOJ SLAVNOJ ISTORIJI NAŠE ZVEZDE.TO JE NULA OD TRENERA KOJA JE ZALUTALA U CRVENU ZVEZDU,KOJA NE UME DA POSTAVI IGRU,KOJA STALNO PRIČA JEDNE ISTE GLUPOSTI ,KOJA NAS SVOJIM KUKAVIČLUKOM I NEZNANJEM STALNO BRUKA . MILOJEVIĆU M A R Š IZ ZVEZDE !!!

Reply
Suhoj37 нов 6, 2019 at 23:18

Da se ne ljubimo više. Na zimu i leto mora metla da radi. Čistka nam treba i to od trećeg golmana pa do trećeg napadača. Umesto da napravimo bolji rezultat nego prošle sezone, mi smo se srozali. Ispada da su Savić i Krstičić bili ključ na sredini terena i u odbrani.
A realno, i Milojević bi mogao da razmišlja o odlasku. Hvala mu za sve. Uradio je sjajan posao prve dve sezone a i ove nas je uveo u LŠ, ali po igri se vidi da to više nije to.

Reply
Suhoj37 нов 6, 2019 at 23:28

I još nešto…posle ove bruke u dvomeču, mene više niko neće ubediti, da protiv Grka nije billo namešteno. Ima da nas satru u Grčkoj. Zapamtite šta vam kažem. Ubiće nas tamo. Sve po dogovoru.

Reply
Mississauga нов 6, 2019 at 23:15

Miloje , vreme je…

Reply
Mississauga нов 6, 2019 at 23:34

… mislim, krajnje je vreme !!!

Reply
Delije Bar veterani нов 6, 2019 at 23:14

Ovaj mali Petrović katastrofa,Pavkov letva…Boaci je za njega genije….Garsija odlican,Van la Para solidan,Marin ne moze sam i td….trop u svakom slučaju….malo da se navijači okrenu kosarkasima,momci ginu na terenu….

Reply
Suhoj37 нов 6, 2019 at 23:31

Nemoj tako na malog Petrovića. Biće on dobar igrač. Ali ne može on nešto da uradi ako cela ekipa igra kao raštimovani orkestar. Mene je žao njega, Vulića, Garsije i Marina. Ljudi nemaju sa kim da igraju.

Reply
kalio gulić нов 7, 2019 at 08:35

SLAŽEM SE ZA KOŠARKAŠE,ALI I NJIMA TREBA TRENER A NE PRAKTIKANT.

Reply
mitar нов 6, 2019 at 23:10

Borjane hvala za sve , vreme je za penziju .Marine gde si sada , lako je u Surdulici . Trebalo bi ovo da bude veliko iskustvo , samo dokle vise .

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 6, 2019 at 23:09

vreća go..ana

Reply
Suhoj37 нов 6, 2019 at 23:32

Baš smo tako delovali danas. Posle ove bruke me je sram i da izađem napolje da se prošetam.

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 6, 2019 at 23:40

brate suhoj i mene je sramota.. ajde da budemo surovo realni pa da kazemo da smo mi apsolutno zalutali u vasioni..mi smo svemirskim miljama daleko i od neke srednje ekipe..pa da li recimo jedan jovanča ili kenjas ili ovanic i jos njih 18 da ne nabrajam mogu da igraju negde osim u zvezdi… nasi vezni igraci su najsporiji ne u evropi nego na kugli zemaljskoj..i nemam dalje zivaca da nabrajam ostale drvoseče

Reply

Leave a Comment