Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић – Нисмо искористили шансе

Шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић изнео је утиске после пораза од Тотенхема (0:4).

 Честитам Тотенхему на заслуженој победи. Пробали смо да одиграмо другачији утакмицу у односу на ону у Лондону. Хтели смо да их спречимо да нам запрете брзином, јер су веома опасни у фази транзиције. Успевали смо да улазимо у шансе за гол и пробали смо да утакмицу одведемо у другом правцу. Имали смо две изгледне шансе на 0:0 и на 0:1, које нисмо искористили, након чега смо били кажњени. Честитам и мојим играчима на пруженој партији. Нажалост, имали смо принудне измене и са Гобељићем и са Гарсијом, а после су се повредили и Павков и Боаћи. Осим резултата и то је оставило горак укус код мене. Из оваквих пораза се учи. Тотенхем је одлична екипа, ниво изнад нас. Захвалио бих се публици на феноменалној атмосфери током свих 90. минута. Показали смо да смо достојанствен клуб и да имамо сјајне навијаче. Послали смо добру слику у свет и показали гостима да нису имали разлога да се плаше неке негативне реакције с трибина – рекао је Милојевић.

Шеф стручног штаба нашег тима се осврнуо на стање на табели које показује да су Тотенхем и Бајерн фаворити за пролазак у осмину финала Лиге шампиона.

– Ми у овом тренутку тежимо да достигнемо њихов ниво. Треба нам доста времена, али трудимо се. Нажалост, новац игра све већу улогу и постаје пресудан у фудбалу. Они имају могућност да саграде шта пожеле, да доведу кога хоће, а то код нас није случај. Не задовољавамо се само уласком у Лигу шампиона, али ово је велики успех. Видели сте још неке резултате вечерас. Галатасарај је примио шест голова од Реала из Мадрида, па ето и Тотенхем је пре неколико недеља примио седам погодака од Бајерна. Дешава се, све је то спорт – истиче Милојевић.

Стратег Црвене звезде се осврнуо и на чињеницу да је прилику да стартује утакмицу у Лиги шампиона добио Његош Петровић, фудбалер рођен 1999. године.

– Кад ће да добије шансу, ако не на оваквим утакмицама? Велики играчи настају на великој сцени. Нема потребе критиковати Његоша. Он је уз Вељка Николића благо Црвене звезде и треба га бодрити и дати му максималну подршку. Неко мора да стоји иза њега и да га подржава и то ћу бити ја. Верујем у све моје играче и моја одлука је била да Петровић данас почне, као и Јованчић и сви други који су били на терену. Сви они су добри момци који дају све од себе за Црвену звезду и то треба да се цени – подвукао је Милојевић.

The post Милојевић – Нисмо искористили шансе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

11 comments

Darko нов 8, 2019 at 02:46

Kakva šuplja priča…. Trla baba lan…

Reply
casa bez dna нов 7, 2019 at 16:01

pa da lakse bi se osecali sa 2:4

Reply
Suhoj37 нов 7, 2019 at 15:34

Meni stvarno nije jasno kako mi možemo da igramo ovako jadno? I da se ovako brukamo? Stiče se utisak da smo sve slabiji iz godine u godine i da smo najbolji tim imali u sezoni 2017/2018. A trebalo bi da smo sve bolji.Jedini stranac sa kojim smo pogodili je Mateo Garsija, ali on ne može sam. Meni je jasno da igramo Ligu Šampiona i ja zaista ne očekujem da mi sve pobeđujemo, jer je to ipak druga dimenzija fudbala. Ali kada gledam trčanje, zalaganje, duel igru…jedna velka NULA.

Reply
dusan нов 7, 2019 at 22:12

igramo jadno zato sto nemamo dobre igrace. potpuno si u pravu da nam je tim sve gori i gori umesto da je sve bolji. zaista je neverovatno da mi primimo 4 gola u beogradu (sto je inace najtezi poraz zvezde u beogradu u evropskim takmicenjima ikada) a da imamo manje faulova od protivnika i da imamo jedan zuti karton, i da nas oni ovde prebiju. neverovatno smo malodusni. oni su neka druga galaksija, oni su drugaciji, oni su brzi, jaci… i zbog toga nas pumpaju a mi se ne nerviramo jer puno ucimo. to je besmisleno. vise bih voleo da smo juce dobili tri crvena kartona i 10 zutih. ne slazem sa sa tobom oko garsije. on je nejak i besmislen. slabi smo. mora sve iz pocetka. treba nam par ozbiljnih igraca, trebaju nam nasa deca. ali nema predaje

Reply
Suhoj37 нов 8, 2019 at 01:27

Jeste slab, ali za razliku od mnogih naših igrača, zna fudbala. I za ovo malo vremena u Zvezdi, postigao je nekoliko prelepih i atraktivnih golova i vidi se da nije loš. Za ostalo se sve slažem. Još da doživim da primimo petardu na sred Beograda od Bajerna…a što se tiče Zvezdine dece to se ni ne nadaj. Sve će brat Terza da ih rasproda i da dovede opet neke Kanjase, Van La Pare…a neke će i da šalje na pozajmicu i gomilaće se bezveze igrači. Na kraju će 80% tih igrača biti promašaji pa ćemo morati da ih menjamo.

Reply
Darko нов 8, 2019 at 02:52

Pogodili sa Garsijom!??? Jel ovo neka, šala? Dečko nakon svakog duela završi na zemlji, nebitan i bezopasan igrač… Koji bi mozda imao više uspeha u malom fudbalu… Dao za tri meseca 3 gola, a izgubio 103 lopte…

Reply
Mississauga нов 7, 2019 at 12:49

Idi više , ako Boga znaš !!!

Reply
Petak trinaesti нов 7, 2019 at 12:41

Pakuj prnje neznalice i ništarijo.kad je Zvezda igrala u svojoj istoriji sa 1 špicem kada je Zvezda igrala dugim loptama kada ovako igrači nisu imali kondiciju volju želju.Marš iz Zvezde glupi čoveče.

Reply
ivan niksic нов 7, 2019 at 10:35

Miloje prvo jedni veliko i ljudsko i sportsko HVALA na svemu sto si za ove tri sezone ucinio, sto si imao hrabrosti da dodjes u jedan klub koji je bio decenijama u zoni suumraka i sto si uspio da ga uvedes 3 godine uzastopno tamo gdje je po svojoj tradiciji i rezultatima pripadao u evropski krem! ALI, sto se tice tebe kao trenera sada posle svega vidjenog u Evropi to bi bilo to, prosto receno limit! Ako si vec sticao iskustvo u prvoj sezoni u Evropi i ako si bio u grupi smrti u LS prosle sezone i ako si mogao i trebao da nesto naucis, ove je trebalo poci za korak dalje, makar ne primiti opet od jedne ekipe 10-ak golova, sto cemo se sloziti da je nedopustivo i ponizavajuce za bilo koji iole veliki klub, a kamo li ne za bivseg prvaka Epvrope i Svijeta! Ako je bila prosle godine od PSG lekcija od 6:1 i 4:1, ove godine svakako niko nije, makar u ovoj grupi i od Totenhema koji nije u nekoj formi i ne moze da se usporedi sa Liverpulom, PSG i Napolijem, ocekivao opet reprizu od 5:0 i 4:0, to vec vise nije slucajnost! U cetiri utakmice od dvoje ekipe primiti 19 golova i dati SAMO 2, mislim da je i zadnjem laiku sve jasno. Neko rece, ako se neka stvar dogodi samo jednom ne mora da znaci da ce se dogoditi drugi put, ALI ako se dogodi i drugi put, sigurno ce se dogoditi i treci! Tako Miloje i naredne sezone, bez obzira na pojacanja, koja si i sam ovih godina birao i dovodio zajedno sa ostalim pri tom izboru, bez obzira na sve, vjerovatno ce se desiti opet neki PSG ili Totenhem, pa nije slucajno sto te i Partizan sa Savom pocetnikom u zadnje dvije i jos koliko utakmica ranije oducio od fudbala, zahvaljujuci prvenstveno i tebi i tvojoj taktici i naravno limitima koje svak od nas ima, ali nema svako priliku da ih dostigne i bude u situaciji kao ti da dodjes u jedan veliki klub i sebe testiras i vidis dokle i koliko mozes. Takvu privilegiju i priliku malo ko ima od vecine ljudi, cak i od onih koji mogu i vise i bolje i dalje. Nazalost, realnost je, makar izgleda tako, takva da ce nam se s tobom, uz sva promasena tzv. pojacanja, opet desavati neki Savo, neki PSG ili kao sinoc Totenhem, mislim da je s a tvoje strane dosta bilo i Hvala ti na tome i na svemu i molim te bez alibija, dodatne price, neuspjelih i vec izlizanih objasnjenja, da se stalno uci a da se nusta ne nauci, jer se prica opet i opet ponavlja, jer sluzimo kao topovsko meso i dzak za trpanje i nabijanje gol razlike, jer 19:2! to je rezultat koji govori sve i tebi i o tebi kao treneru i nama kao navijacima, teren sve pokaze ko je i gdje je i na kom je mjestu i koliki su dometi i do kog nivoa neko moze i umije da dodje, ni rijec vise, ni rijec manje i tu je matematika vrlo jasna – 19:2!!!

Reply
dusan нов 7, 2019 at 13:24

sve receno

Reply
Dragan нов 8, 2019 at 03:12

Ja sam letos pisao i pisao da bi i za Miloja i Zvezdu bilo bolje da ide, da bi se jednog dana opet vratio…. Miloje je vratio dve titule u naše vitrine, s njim smo ušli u Ligu Šampiona, ali on više nema šta kao trener da ponudi Zvezdi, niti zna šta i kako dalje… Mozda on nije kao trener limitiran, alI fali mu još da peče taj trenersku zanat… A ne da priča besmislice i da služimo za pumpanje usred Beograda i da budemo primer za predloge da, se promeni sistem plasmana u LŠ, jer bivši nemački as Topmeler tvrdi u „Algemane Cajtungu“ da su „klubovi kao Crvena Zvezda zalutali u LŠ i da bi ih svi prvoligaši Engleske i Nemačke pobedili, i da bi se Zvezda u Bundes ligi grčevito borila za opstanak“. Mislim čak da je i Miloje i u našoj ligi pročitan trener, jer se mi MUČIMO skoro da svim timovima, a poluraspalIm grobarima u poslednje dve utakmice nismo uputili udarac u okvir gola. Tako da Miloje pored šampionski trofeja, ima i trofeje sramote u duelima sa Grobljem i ovim punjenjem nasred Mare u LŠ.

Reply

Leave a Comment