Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Роби: „Верујем у ову екипу“

Нешто после девет часова тренер Црвене звезде Роберт Просинечки „повео“ је на први део припрема у Будву, првотимце нашег клуба који ће у наредних 10 дана радити највише на стицању физичке спреме, али и одиграти четири контролне утакмице. Експедиција нашег клуба биће смештена у старој бази, хотелу „Сплендид“ а екипа ће имати све услове за максималан рад.

– У Црној Гори нас очекује најтежи део припрема. Знам и из играчког искуства да је прва фаза најнеомиљенија код играча, али морамо добро да се спремимо, како би у другу полусезону ушли физички спремни. Заказали смо четири меча у Црној Гори, у Турској нас очекује још пет или шест, и имамо доста нових играча, који треба да се прилагоде и уклопе у нову средину кроз те мечеве – изјавио је Просинечки кога могу да радују и најављени одлични временски услови на црногорском приморју.

– По најавама које имамо очекује нас лепо време, надам се да неће бити кише. На располагању ће нам бити терени са вештачком и природном травом, тако да је на играчима само да буду мотивисани и да се максимално посвете обавезама.

Доласком Кристијана Борхе комплетиран је у потпуности тим за наредне изазове. Колумбијац је истакао да је по повратку затекао хармоничну атмосферу у свлачионици, и изнео низ похвала на рачун свог шефа, кога је истакао као главног „кривца“ за идиличан однос међу играчима.

– Није ме требао хвалити. Имао је приватних проблема, и нисам могао да му замерим што је закаснио на припреме. Нека добро тренира и нека буде најбољи на припремама. Дошли су нови момци, млади, жељни доказивања, који виде своју шансу да заједно направе нешто за клуб и себе и искрено верујем у њих – похвалио је Роби своје изабранике и истакао да се нада да ће се још један интернационал, Пашеко, потпуно вратити у ритам и да ће до пролећа бити потпуно спреман да конкурише за тим.

Други део шампионата Србије почиње 4. марта и до тада по Робијевој оцени, има времена да се посложе све коцкице.

– Брзо ће доћи март. Колико се чини да има времена, толико га можда и нема. Очекујемо још да нам се прикључи Асамоа у Будви и то је то што се прелазног рока тиче. Гледали смо доста видео материјала нападача из Гане, али ипак сматрам да је неопходно да дође на пробу, одигра неколико утакмица, и да онда проценимо да ли има квалитет за Црвену звезду – проценио је Велики Жути и закључио да других појачања скоро сигурно неће бити, изузев ако не искрсне изузетно повољна понуда за супер квалитетног играча.

Повезане вести

8 comments

DELIJA Bor јан 19, 2012 at 21:01

Ne trazimo mi mnogo od ovog mladog tima… samo dve titule ove godine :)… salim se,naravno… zadovoljan cu biti i samo kupom… idemo Robi!!!

Reply
Vlada Tosic јан 19, 2012 at 19:59

http://sportal.rs/news.php?news=66686 Onaj Sorijano prodat za bednih 800 000…. I sad ce neko da pocne pricu da je to mnogo, a nasi su hteli onog klempavog Ubiparipa za 600 000…. I kako covek da hvali upravu ?

Reply
DELIJA_NCZ јан 19, 2012 at 20:22

pa verovatno obestecenje ne bi bilo problem…ono sto bi predstavljalo problem bila bi njegova plataya koju verujem da nije mala…ipak je igrao u barseloni..:)

Reply
ariljac јан 19, 2012 at 21:18

Vlado nemamo ni 600 ni „bednih“ 800 000 eura,vidis da jedva cekamo Osasunu da uplati 550 000…I da imamo tih 800 mislis da se Sorijanu dolazi na nase poljane da ga drnda neki Mazic ili Veselinovic?Za Ubiparipa,osim novina,niko nije potvrdio da se interesujemo…A moramo i da platimo 1,5mil za licencu…Da se razumemo nebranim upravu nego iznosim neke cinjenice…

Reply
Vlada Tosic јан 19, 2012 at 21:21

Da da u pravu si … Zaboravio sam taj faktor a i faktor koji je naveo decko iznad a to je plata koja je svakako astronomska za nase uslove…

Reply
Драган јан 19, 2012 at 21:59

Наши нису хтели Убипарипа, то су медији о томе писали. Нема шансе да би иједан озбиљан клуб за играча таквих квалитета дао толики новац, имајући у виду да није играо готово целе године.

Reply
crni_redstar јан 19, 2012 at 18:27

Nije islo Zvezdi po levom boku,imali smo reljica,brigela i neuigranog petkovica na beku,a u ofanzivi borhu i vesovica…po meni je vesovic bio najbolji od svih pomenutih…sad su tu mladenovic,tosic i petkovic(uigran),perovic i nadam se paseko(iako mu je osnovna pozicija amf)…daj Boze da Borhu prebace u napad jer sa njim na boku mnooogo gubimo! desna strana moze da bude mikic,stojkovic i u napadu lazovic, vesovic i zasto ne milivojevic. Ovako kad pogledam to je dosta dobro,sa puno alternativa,nesto sto nismo imali odavno.Imamo mnogo univerzalaca,sto moze da izludi protivnika tumbanjem i setanjem igraca,rokadama itd. Jos nista nije iskristalisano sto se tice igrackog kadra,ocekujem da Kaludjerovic,Kadu i Vilotic napuste CZV,a verovatno i Trifunovic…i u tom slucaju Zvezda je popunjena na svim poziijama…jedino skripi u odbrani jer je konkurencija mala, i bojim se da ne platimo ceh u derbiju kao onda zbog cosica u kupu…maksimovic je odlican igrac i u njega ne sumnjam,ali mihajlovic je previse odsutan iz fudbala,tesko je osoloniti se na njega iako je stamen i iskusan bek,krneta je mlad ,cosic je zelen za derbi jos uvek,a tosic je bolji na poziciji beka…i jos za kraj da kazem da je za leto primarno da dovedemo desnog beka i stopera! videcemo kakav je asamoah,deluje kao energican igrac ,sto nama mnogo fali u napadu. nadam se da cemo pobediti hrvatsku u vaterpolu.

Reply
ariljac јан 19, 2012 at 17:43

A mi verujemo i u ekipu i u tebe…SRECNO!

Reply

Leave a Comment