Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ераковић продужио уговор са Звездом

Један од најталентованијих изданака наше Омладинске школе Страхиња Ераковић, продужио је уговор са Црвеном звездом.

Дефанзивац рођен 2001. године који ове сезоне стасава у дресу нашег развојног тима Графичара, обавезао се на верност Црвеној звезди до јуна 2023. године.

Пресрећан сам што сам продужио уговор са Црвеном звездом. Сан сваког звездаша је да потпише уговор са клубом за који навија цео живот. Надам се да ћу се својим играма доказати стручном штабу Црвене звезде и да ћу заиграти за први тим – истакао је Ераковић.

Стандардан репрезентативац и капитен омладинске селекције Србије обрео се у сениорском тиму Црвене звезде још 2017. године када је кренуо на припреме са првотимцима нашег клуба. У међувремену је освојио титулу Омладинског првака Србије, а постао је и стандардан у дефанзивној линији тима Милије Жижића, носећи дрес нашег развојног клуба.

Задовољан сам својим напретком у Графичару. Сениорски фудбал је доста захтевнији од омладинског и много ми значе дуели са искуснијим фудбалерима. Мислим да смо најквалитетнија екипа у Првој лиги Србије, иако смо најмлађи. Имали смо два пораза, али смо се тријумфом против Жаркова вратили на победнички колосек и верујем да ћемо на њему и остати – подвукао је Ераковић.

Ераковић је капитен омладинске репрезентације Србије, а у досадашњем делу сезоне наступио је десет пута за тим Графичара и уписао се у стрелце поготком против ОФК Бачке.

The post Ераковић продужио уговор са Звездом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

Hadži Dragan NBG нов 10, 2019 at 09:13

Želim ti da sjajne igre iz Grafičara, pretočiš u prvi tim Zvezde. Nadam se da će i Gavra slediti tvoj primer.

Reply
Србин са Космета нов 9, 2019 at 14:43

Одлична вест!
Браво!
Али треба дати шансу њему,Вељку Николићу,Гаврићу… да играју за први тим,сигуран сам да могу да одиграју исто,па и боље,него многи који су тренутно првотимци.
Некада су Милко,Пижон,Мркела,Станковић,Перица…са 17.година били важни шрафови у игри наше Звезде!
Треба их гурнути „у ватру“,поготово у нашој лиги,па и у Европи,јер се тако постаје велики играч.

Reply
Goran нов 10, 2019 at 15:16

Gavricu je ponudjen ugovor kada je ponudjen i Erakovicu…Erakovic je odmah potpisao dok Gavric trazi vreme za razmisljanje tj. njegov menadzer je trazio jos vremena za razmisljanje bar sam tako procitao na SC…Ako je ovo istina poslati Novogodisnju cestitku i njemu i menadzeru uz poruku da ako nece ima ko hoce…Hoce menadzer da vidi dal’ moze negde da ga uvalja pa ako ne prodje onda ce I Zvezda da bude dobra…Ako mu Zvezda koja je sada mnogo jaca nego prethodnih godina nije dovoljan motiv onda nam i ne treba…3 godine uzastopno igramo Evropu,pred osvajanjem smo nove trece uzastopne titule i novim ucescem u kv za LS I on kao razmislja…Pa nek ide u Gabalu iz Azerbejdzana ili Serif iz Moldavije ako mu Zvezda nije izazov,kasnije iz tih giganata ima da ode u Domzale ili Stozice…https://www.sportskacentrala.com/2019/11/09/zvezda-se-sprema-za-zimu-jedan-talenat-produzio-ugovor-drugi-trazi-vreme-za-razmisljanje/

Reply
Србин са Космета нов 11, 2019 at 22:00

Да,прочитао сам то.Али одавно пратим Гаврића,гледао сам га у Бијељини пре пар година и видело се да има „штофа“.
Мислим да су он и Вељко Николић зрели за први тим.

Reply
Goran нов 12, 2019 at 16:18

Slazem se druze da ima stofa,kao i Nikolic i uz pametne odluke i uporan rad i disciplinu mozda bi mogli da ostvare dobre karijere…Kazem mozda jer nazalost koliko god bili talentovani i koliko god „stofa“ da imaju nekada to nije dovoljno,jer danas dosta tih mladih fudbalera naprze razni menadzeri,cak I roditelji itd. I onda hoce pare na brzaka i pozure da odu vani,kasnije znamo kako dosta njih zavrsi…Videli smo kako je zavrsio mali Jankovic,kao i jos neki pre i posle njega…Simic je takodje otisao i kasnije priznao da je pogresio I evo ga opet u Zvezdi dobija drugu sansu…Videcemo ja bih voleo da umesto sto kako kazu „Razmisljaju“ potpisu kao Erakovic pa da se dokazu I pokazu na terenu…Pozzz…

Reply

Leave a Comment