Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Још један тесан пораз Звезде од Триглава

Црвена звезда и Триглав не знају да одиграју другачије него неизвесно. Након што су јуче изгубили након продужетака 5:4, црвено-бели су доживели пораз истим резултатом, само овог пута у регуларном делу утакмице.

ХК Триглав – СКХЛ Црвена звезда 5:4 (1:1, 2:1, 2:2)

Није Звезди помогло ни то што је и данас, као и јуче, била у водству. До душе, данас су црвено-бели водили два пута, али домаћини су успели да преокрену резултат и поново славе.

Звезда је у првој трећини повела са 0:1 голом Подунавца (асистенција Чегринтсев), али домаћин преко Поточника долази до поравнања 1:1.

Поново је Звезда повела (у другој трећини) преко Даниела (асистенција Драговић) са 1:2, али домаћин је и то анулирао преко Зупана, да би у истој трећини повео са 3:2 преко Бана.

У последњем периоду Шпањевић (асистенција Каситски) доноси изједначење од 3:3, али Триглав прво преко Хочевара води са 4:3, а затим голом Поточника повисује на 5:3. Црвено-бели успевају да смање на 5:4 преко Цвика (асистенција Шпањебић-Драговић), али то је било све што су успели да ураде.

СКХЛ Црвена звезда: Ранковић, Степановић, Бркушанин, Анић, Подунавац, Чегринтсев, Даниел, Драговић, Гвозденовић, Цвик, Новаковић, Шпањевић, Јанковић, Марковић, Машић, Таракан, Поповић, Каситски.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment