Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Гаврић продужио уговор са Црвеном звездом

Талентовани везиста и изданак наше Омладинске школе Жељко Гаврић, продужио је уговор са Црвеном звездом.

 

Црвена звезда наставља са праксом обнављања уговора најталентованијим фудбалерима у нашем погону. Прошле недеље је Страхиња Ераковић продужио сарадњу са клубом у ком је поникао, а данас је то учинио Жељко Гаврић. Везиста рођен 2000. године који се кали у Графичару потписао је нови уговор са нашим клубом и обавезао се на верност црвено-белима до лета 2023. године.

– Пресрећан сам што сам продужио уговор са клубом у којем сам поникао. Наставак сарадње је знак да у клубу верују у мене и веома сам срећан због тога. Поносан сам на себе, јер је ово нешто о чему сам маштао од малих ногу. Наставићу вредно да тренирам и надам се да ће ускоро стићи позив Владана Милојевића и прекоманда у сениорску екипу Црвене звезде – истакао је Жељко Гаврић.

Момак из Угљевика је један од најбољих играча, не само нашег развојног тима Графичара, већ и читаве Прве лиге Србије. Гаврић је на 17 утакмица постигао седам голова и забележио пет асистенција.

– Много ми значе минути у сениорском фудбалу. Графичар је природан корак ка првом тиму Црвене звезде. Најмлађа смо екипа у лиги, али се равноправно носимо са старијима и бележимо добре резултате – подвукао је фудбалер рођен 2000. године.

 

Повезане вести

1 comment

Delije Sever нов 13, 2019 at 22:25

Bravo za Zvezdinu decu što potpisuju ugovore,sad lepo prodajte Simića,Jeftovića,Bena,Vukanovića dok vrede još i uzeti koji euro.A na krila gurnite Gavrića,Pantovića od iskusnijih imamo La parlu,Garsiju i vratite Jirku i eto naše Zvezde opet brze po krilima kakva nam i treba.

Reply

Leave a Comment