Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Звезда чува своју децу

Црвена звезда наставља са праксом чувања најталентованијих фудбалера које има у својој Омладинској школи. Страхиња Ераковић и Жељко Гаврић обавезали су се на четворогодишњу верност нашем клубу.

Уговори који су истицали на крају сезоне двојици талентованих фудбалера и изданака наше школе, продужени су на обострано задовољство. Црвена звезда је још једном показала да чува своју децу и да верује играчима који су поникли на теренима иза југа Маракане. Главни тренер наше Омладинске школе Никола Јелић, истиче да је поносан што у клубу верују у њих.

Пресрећни смо што су продужили уговор са Звездом. Обојица су дуго код нас, направили су прве фудбалске кораке овде и као круна њиховог рада стигло је продужење уговора. Драго ми је што Звезда верује у њих и што је сарадња продужена на обострано задовољство. Сви у Омладинској школи се надамо да ће наставити вредно да раде и да ће у најскорије време имати запажену улогу у сениорском тиму – рекао је Јелић.

Феноменалним играма у дресу наше филијале Графичара, Ераковић и Гаврић скренули су пажњу читаве фудбалске јавности. Штопер рођен 2001. године стандардан је у дефанзивној линији тима који предводи са клупе Милија Жижић, док је годину дана старији везиста сјајним партијама у дресу нашег развојног тима завредео позив младе репрезентације Србије.

Ераковић је годинама један од најталентованијих играча Звездине школе фудбала и неко ко је симбол наше академије. Један је од најбољих одбрамбених играча који се појавио у Србији у последњих 15 година, док је Гаврић је најдоминантнији играч у Првој лиги Србије и све што показује наговештава огроман потенцијал – нагласио је Јелић.

The post Иза југа Маракане – Звезда чува своју децу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment