Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Црвено-беле бисере током викенда очекује четрнаест такмичарских утакмица у којима ће покушати да остваре што боље резултате. Пренос наше два најстарије јуниорске селекције, као и развојног тима Графичара можете гледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Омладинци нашег клуба ће као лидери на табели гостовати ОФК Београду у суботу од 11 часова. Изабраници Славољуба Ђорђевића су нанизали неколико победа и у доброј су форми, а пренос тог сусрета обезбедили смо вам на Јутјуб каналу Звезда Кидс. Црвено-бели таленти који се кале у јуниорском тиму Графичара ће у петак од 15 часова дочекати Раднички из Ниша на теренима иза југа Маракане.

Идентично као и омладинци, кадети се налазе на челу табеле, а очекује их нови изазов у виду гостовања нишком Реалу. Меч је на програму у недељу од 14 часова, а утакмицу можете гледати на Звезда Кидс каналу. Црвено-бели програм током викенда, отвориће кадетска селекција Графичара која ће у петак од 13 часова дочекати Раднички из Ниша.

Чету Милије Жижића очекује утакмица тек у понедељак када ће наш развојни тим Графичар у 13 часова дочекати Будућност из Добановаца. Уколико нисте у могућности да уживо пратите бравуре Гаврића, Ераковића, Станојева и других фудбалера који носе љубичасти дрес, обезбедили смо вам пренос на Звезда Кидс каналу.

Млађи омладинци Црвене звезде и Графичара ће овог пута међусобно одмерити снаге у утакмици која је на програму у понедељак од 15 часова и 30 минута.

Млађи кадети Црвене звезде гостоваће Раду у недељу од 10 часова и 30 минута, када ће Николашевић, Бубањ, Лековић и остали наши бисери који наступају за тим Владимира Вучића пред собом имати неугодно гостовање, док ће фудбалери рођени 2004. године који носе дрес Графичара дочекати ДИФ у суботу од 15 часова.

Црвено-бели пионири налазе се у густом распореду утакмица јер их само два дана од вечитог дербија чека нова утакмица. Они ће у суботу од 13 часова дочекати Интернационал, док ће пионири Графичара гостовати БСК-у у Борчи у недељу од 11 часова и 30 минута.

Екипа Милорада Вилотића дочекаће Бродарац у суботу од 11 часова на теренима иза југа Маракане, док ће млађи пионири који наступају као Црвена звезда Б дочекати други тим Рада у понедељак од 17 часова и 30 минута, чиме ће програм утакмица наших млађих селекција, током викенда, бити завршен.

Наши петлићи ће играти у врло сличним терминима. Црвена звезда гостује ФК Оле у суботу од 10 часова, док ће пола сата раније почети утакмица у Лазаревцу између Колубаре и Графичара.

Распоред утакмица:

Петак у 13 часова, кадети- Графичар – Раднички Ниш

Петак у 15 часова, омладинци- Графичар – Раднички Ниш

Субота у 9 часова и 30 минута, петлићи- Колубара – Графичар

Субота у 10 часова, петлићи- Оле – Црвена звезда

Субота у 11 часова, омладинци- ОФК Београд – Црвена звезда (пренос на Звезда Кидс каналу)

Субота у 11 часова, млађи пионири- Црвена звезда – Бродарац

Субота у 13 часова, пионири- Црвена звезда – Интернационал

Субота у 15 часова, млађи кадети- Графичар – Диф

Недеља у 10 часова и 30 минута, млађи кадети- Рад – Црвена звезда

Недеља у 11 часова и 30 минута, пионири- БСК Борча – Графичар

Недеља у 14 часова, кадети- Реал Ниш – Црвена звезда (пренос на Звезда Кидс каналу)

Понедељак у 13 часова, ПЛС- Графичар – Будућност Д.

Понедељак у 15 часова и 30 минута, млађи омладинци- Графичар – Црвена звезда

Понедељак у 17 часова и 30 минута, млађи пионири- Црвена звезда Б. – Рад Б.

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment