Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

„Црвено-бело вече“ у Брчком

Делегација фудбалског клуба Црвена звезда угошћена је у Брчком где је јуче одржано „Црвено-бело вече“ у овом граду.

Фудбалери Црвене звезде као и руководство нашег клуба јуче су посетили Брчко, град у Републици Српској где је одржано прво „Црвено-бело вече“. Познато је да је Република Српска простор на коме се налази велики број навијача нашег клуба. Осам до сада одржаних „Црвено-белих вечери“ у Бијељини доказ је велике љубави и повезаности између Црвене звезде и наших навијача са тог простора.

Недавно основан клуб навијача Црвене звезде из Брчког организовао је први пут ову манифестацију у свом граду. Удружење навијача из овог града угостило је делегацију нашег клуба коју је предводио председник Светозар Мијаиловић. Прослави су присуствовали и првотимци, капитен Марко Марин и Милан Гајић које је преко петсто навијача из Брчког и околине дочекало са одушевљењем и скандирањем.

Прославу су својим присуством увеличали и наши некадашњи играчи, Куле Аћимовић потпредседник нашег клуба, Ратомир Дујковић председник Скупштине као и Станислав Караси легенда Црвене звезде. Током дана, ветеране Црвене звезде и клупско руководство на најлепши начин угостио је градоначелник Синиша Милић. Звездини великани сложили су се да су навијачи оно што чини Црвену звезду највећим клубом у региону и да се оваква традиционална окупљања нешто што одржава заједништво свих љубитеља „црвено-белих“.

Феноменална атмосфера пренела се из Градске куће у салу где су наши навијачи организовали прославу. Поред многобројних навијача Црвене звезде из Брчког, био је присутан и велики број присталица нашег клуба из бројних градова Републике Српске и региона. Посебно одушевљење изазвали су играчи Црвене звезде, нарочито капитен Марко Марин који је искористио прилику да ужива са најмлађим заљубљеницима у црвено-беле боје. Наравно, нису изостале заставе, навијачке песме и најлепше жеље за Звездино пролеће. Певало се дуго у ноћ, а обе стране су отишле задовољне, пуне прелепих утисака са жељом да овако емотивних сусрета у будућности буде што више и у другим градовима региона.

Капитен Марко Марин није крио одушевљење због манифестације која је организована као и величине количине љубави навијача према нашем клубу:

Изузетно сам срећан што смо искористили паузу због репрезентативних обавеза да посетимо једну овакву манифестацију. Много нам значи када видимо колику подршку имамо и ван граница Србије. Веома сам поносан што крај одакле потичем пружа овакву подршку нашем клубу. Често напомињем да је Република Српска црвено-бела и то се вечерас и показало. Захвалио бих се навијачима на прелепом дочеку и надам се да се видимо ускоро на истом месту – поручио је Марко Марин.

The post „Црвено-бело вече“ у Брчком appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment