Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда мтс гостује Партизану НИС

Кошаркаши Црвене звезде мтс гостују у недељу екипи Партизана НИС у утакмици 7.кола АБА лиге.

Меч ће се играти у „Штарк Арени“ са почетком у 20 часова.

Пред ову утакмицу црвено-бели немају пуно времена за опоравак након тешке утакмице са француским АСВЕЛ-ом која је решена тек у продужетку.

Такође, Црвена звезда мтс неће моћи да рачуна на помоћ искусног Перпероглуа који има проблема са повредом колена, док исти проблеми муче и Дерика Брауна:

Дерби је увек неизвесна утакмица тако је било, тако је и сада.Утакмица која у уводу има и чињеницу да имамо исти број победа и пораза, као и да ће бити специфична по томе што ћемо је одиграти у „Арени“. Имали смо тешку евролигашку утакмицу у петак која је решавана у продужетку, и имамо само један дан да се освежимо и припремимо за наредну утакмицу. Већ смо били у таквим ситуацијама и то није новитет за нас. Оно што свакако јесте предност нашег ривала је управо то да су свој меч одиграли у среду и да су имали два дана више за одмор и припрему ове утакмице. Међутим све то мора бити заборављено са наше стране када истчимо на терен у недељу увече и очекујем да будемо спремни – рекао је тренер Црвене звезде Андрија Гавриловић.

Дејан Давидовац:
Нови дерби и нови изазов пред нама. Морамо брзо да остављамо претходне утакмице иза себе, и окренемо се наредним ривалима. Пред Партизан ћемо имати мало времена да се освежимо и опоравимо након велике потрошње против Асвела, један тренинг, али бићемо спремни.Партизан свакако јесте у предности јер је имао два дана више за одмор, али ово су утакмице у којима никада не можете да кажете ко ће изаћи као победник, на крају пресуђују већа жеља, енергија, једна лопта и неки детаљи – рекао је првотимац Црвене звезде мтс.

Одмах по завршетку утакмице у „Штарк Арени“ црвено-беле очекују одлазак на пут. Већ у понедељак у раним јутарњим часовима следи лет за Берлин (АЛБА 9.коло ЕЛ – уторак) а већ у четвртак у другом утакмици „дуплог програма“ и ново гостовање Жалгирису у Каунасу.

The post Црвена звезда мтс гостује Партизану НИС appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dusan нов 17, 2019 at 23:05

samo da vam javim da smo izgubili od zagoraca, a vi objavite kad stignete. i sto vise vesti da imate iz kuglanja, futsala, koje nas mnogo vise interesuju

Reply

Leave a Comment