Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јовичић: Вратићу се јачи него икад

Фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић полако се враћа у тренанжни процес. У разговору за Звезда ТВ популарни Бакула говорио је на многе теме, али је и открио када се враћа на терен.

У последње време се много говори о мом повратку на терен. Почео сам да тренирам индивидуално са лоптом што је за мене охрабрујућа вест на неком псхичком плану. За кратак период пребродио сам две озбиљне повреде. То је неки психиолошки испит за мене. Што се тиче моје физичке спреме сигурно ћу дати све од себе као и последња два месеца где радим на снази читавог тела. Ту су наравно и људи из стручног штаба који ће водити рачуна о томе као и до сада. Увек су ту за мене и из тог разлога очекујем да се на терен вратим што пре и много спремнији. Кондициони тренер Вучетић је задужен за мене. Помера ми сатницу тренинга, јер ујутру тренирам индивидуално на бази физичке спреме, док поподне радим техничке детаље са лоптом – нагласио је Јовичић.

После операције у Риму уследио је тежак период за Звездиног лава, али је он поново показао да само најјачи опстају, као и да има подршку својих колега из свлачионица.

Психичи сам много тешко поднео све то. Није ми лако, јер желим да будем уз саиграче на сваком тренингу. Дишемо једним плућима у свлачионици и све доживљавам као и они, иако нисам на терену. Нисам у прилици да помогнем екипи у Лиги шампиона, али у мени пред сам меч тиња нека позитивна трема што је позитивно, али са друге стране остаје велики жал јер не могу да им помогнем. Верујем да ћемо и следеће године играти европска такмичења, али и да ћемо ове сезоне презимити у Европи – рекао је Јовичић.

Популарни Бакула не крије да у екипи Црвене звезде влада право пријатељство које наш тим доводи до великих успеха.

У последње три године не треба трошити речи о атмосфери и другарству у тиму. Имали сму ту срећу да људи који скаутирају и доводе играче воде бригу и око чињенице ко је какав човек ван терена. Сви су уз мене. Расплакала ме порука коју су ми снимили пред моју операцију. Тада, а и сад показују да су 24 часа уз мене, дописујемо се свакодневно. Очекујем да се што пре вратим. Недостаје ми карантин, да се дружимо пред утакмицу, али верујем да ћу им се придружити од зимских припрема. У нашем тиму се никада није издвајао појединац. Увек смо или тим, колектив и то нас је и довело до великих успеха у ове три године. То ми даје додатну снагу да се вратим јачи него икад – закључио је наш фудбалер Бранко Јовичић.

The post Јовичић: Вратићу се јачи него икад appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment