Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Поповић: „Да отворимо нову серију победа“

Црвена звезда је завршила мирнији период, фудбалери нашег тима су се одморили, освежили и од данас су ушли у период паклене завршнице првог дела сезоне јер са утакмицом осмине финала Купа Србије против Мачве у среду на стадиону “Рајко Митић” (18) улазе у серију од осам утакмица за 26 дана.

Екипа је после слободног дана одрадила данас први тренинг микро циклуса за дуел са Шапчанима у којем тренер Владан Милојевић неће моћи да рачуна на све репрезентативце јер неки тек у уторак завршавају са обавезама у селекцијама. Наш искусни голман Зоран Поповић уверава да је приоритет увек прва утакмица.

У Звезди су циљеви увек највиши, ове сезоне ћемо тежити да освојимо дуплу круну тако да смо максимлано концентрисани на дуел са Мачвом која је на остала наш дужник у купу Србије. Играмо на нашем стадиону, очекујем да ћемо уз помоћ навијача, које овом приликом позивам да нас подрже у што већем броју како бисмо остварили нову победу и бар што се тиче купа успешно завршити јесењи део. Свесни смо да је куп специфично такмичење, да су у 90 минута свакаква изненђења могућа. Знамо квалитет ривала јер смо играли недавно са њима у шампионату тако да се темељно припремамо за меч – каже Поповић.

И одмах наглашава да су сви свесни тежине и изазова у наредном периоду.

Нормално је да се размишља и о Радничком, Бајерну и свему што нам предстоји, али баш због тога концентрација је само на Мачви. Знамо колико је опасно да се “прескачу противници” и баш због тога улазимо пуном снагом у куп утакмици како бисмо победом отворили, сви очекујемо, добру серију у финишу полусезоне и подигли ниво самопоуздања и атмосфере.

Поповић користи сваку прилику коју му пружа шеф струке Владан Милојевић, успешно је одменио Милана Борјана на пет утакмица, четири у првенству и у првом колу Купа против Трепче и у 450 минута примио је само два гола, против Рада и ТСЦ а остварио стопостотан учинак.

Звезда мора да има три квалитетна голмана и наш посао је да увек будемо спремни да одрадимо наш посао максимално квалитетно. Ко год буде између статива уверен сам да ће успешно одрадити посао – истиче 31-годишњи чувар мреже нашег клуба.

The post Поповић: Да отворимо нову серију победа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment