Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Карта за Мачву – попуст за Бајерн

Уочи утакмице Купа Србије са Мачвом, која се игра сутра од 18 часова, звездаши ће имати погодност да, уз купљену карту за овај меч, добију попуст од 20% на цену улазнице за утакмицу Лиге шампиона против Бајерна.

Од сутра па све до утакмице Црвена звезда – Бајерн, која је на програму у уторак 26. новембра, сваки навијач који приложи купљену карту са утакмице Купа Србије против Мачве, може да купи улазницу за утакмицу са Бајерном:

Цена појединачне карте за дуел са Бајерном, уз приложену улазницу са меча против Мачве је:

Север: 3.600 динара;

Југ: 3.600 динара;

Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 9.000 динара;

Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7): 9.000 динара;

Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 11.000 динара.

Подсећамо вас да улазнице за меч против Мачве можете купити данас, од 10 часова до 18 сати, као и у среду, на дан утакмице, од 10 сати до почетка меча. Плаћање карата за Лигу шампиона на благајни је могуће готовином и платним картицама из система Дина, Виза, МастерКард, Маестро и АмЕкс што укључује и могућност плаћања на максимално три рате за кредитне картице Банке Интеза. Попуст се не може остварити на бази бесплатних или спонзорских улазница.

Сезонци и чланови клуба имају право на куповину четири улазнице са попустом. Клуб је учинио све да омогући навијачима на трибинама да направе прави црвено-бели спектакл и да на крилима њихове подршке наши првотимци остваре добар резултат у дуелу који може да им отвори пут до осмине финала Лиге шампиона!

The post Карта за Мачву – попуст за Бајерн appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Звездаш нов 19, 2019 at 15:01

Што волим накнадну памет наше врле управе…хехехе

Reply

Leave a Comment