Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Желимо да освојимо Куп

Црвена звезда ће сутра од 18 часова дочекати Мачву у оквиру осмине финала Купа Србије, а очекивања пред сусрет са тимом из Шапца, изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

Куп је веома битан за нас, даћемо све од себе да дођемо до завршнице и да се боримо за трофеј. Мачва је екипа чија позиција на табели у домаћем првенству, не приказује њихов реалан квалитет. Уз вредан рад и тренера Аничића који је искусан и који је већ остваривао успехе са Мачвом, утисак је да их очекују бољи резултати. Куп утакмице немају додирне тачке са првенством, тако да требамо да будемо опрезни. Спремали смо се током репрезентативне паузе, радимо добро, имамо репрезентативце који су се вратили, као и неке које чекамо да дођу. Желимо да освојимо Куп Србије – рекао је Милојевић.

Похвално је говорио о екипи из Шапца.

Они су превасходно екипа која има тежак домаћи терен и публику која је оријентисана ка локал-патриотизму са великим бројем играча из Шапца или околине. Сви они живе за Мачву. Међутим, видели смо и у првенству да су неугодан тим, ушли смо у панику, али смо успели да тријумфујемо. У сваком случају верујем у моје играче – истакао је Милојевић и додао да је здравствено стање Матеа Гарсије боље и да је од лекарског тима добио зелено светло да се наредих дана прикључи раду екипе.

Црвено-беле очекује веома густ распоред, јер ће у наредних месец дана одиграти чак осам утакмица.

Немамо времена за тренинге. Успели смо у паузи и без репрезентативаца да одрадимо добар посао, али су нам то неки последњи озбиљни тренинзи пред зимску паузу. Све после овог ће се базирати на опоравку играча и припремама за наредне утакмице. То је спорт, прилагодићемо се томе на најбољи могући начин – напоменуо је Милојевић.

Шеф стручног штаба нашег тима се похвално изразио и о репрезентацији Србији, истакавши да верује у пролаз на Европско првенство.

Велики сам оптимиста када је у питању наша репрезентација, јер сам патриота. Волим Србију и увек верујем да можемо да победимо. Надам се да ћемо проћи бараж, а наравно да ми је и драго што су и фудбалери Црвене звезде део нашег националног тима – подвукао је Милојевић.

The post Милојевић: Желимо да освојимо Куп appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

casa bez dna нов 20, 2019 at 05:21

Miloje nije problem domaci kup i prvenstvo ALI DAJ NEMOJ DA SE VISE BRUKAMO U LIGI SAMPIONA

Reply
Goran нов 20, 2019 at 14:37

Kako nije problem kup 7 zadnjih godina ga nismo osvojili…

Reply

Leave a Comment