Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Црвено-бели већ кренули пут Каунаса

Кошаркаши Црвене звезде мтс настављају у изузетно напорном ритму, пошто су после само неколико сати одмора, кренули пут преко Франкфурта до Каунаса, где их већ у четвртак ( 4.меч у 6 дана) очекује утакмица 10.кола Евролиге са Жалгирисом.

Ни на овом мечу тренер Андрија Гавриловић неће моћи да рачуна на Џејмса Гиста, Стратоса Перпероглуа, а први тренер црвено-белих не може да рачуна ни на време као свог савезника како би припремио дуел са некадашњим прваком Европе, који је у уторак увече надокнадио велики заостатак али и остао без бодова на свом паркету у утакмици са Панатинаикосом:

Наредна утакмица још једна тешка, долази нам поново у врло кратком року, након новог путовања, и то против екипе која такође улази у овај меч након узастопна пораза у Евролиги. То значи само једно, морамо да будемо спремни и да одговоримо на терену на њихову реакцију, јер ће Жалгирис изаћи са огромним мотивом и енергијом на терен. Ми са наше стране морамо да пронађемо резерве и да одиграмо добру утакмицу одговоримо нашом енергијом. У протоколу нам је 14 играча, очекује нас тренинг вечерас након још једног дугог пута, и након њега ћемо да одредимо са којим снагама ћемо изаћи на терен у Каунасу – рекао је тренер Гавриловић.

Бранко Лазић:
Следећи противник је екипа Жалгириса, екипа која је замало направила велики преокрет против Панатианикоса у уторак увече. Сигурно да имају велики мотив и велику енергију и жељу да прекину низ од три пораза, уз то играју на свом терену, и у овако кратком року то је предност која није мала. Знамо одакле нам прети опасност, екипа има доста играча из претходне сезоне, имају одличну атмосферу у хали, али све ће бити много лакше ако будемо чврсти и без падова у игри – рекао је капитен црвено-белих.

Ово ће бити седми дуел два клуба у Евролиги, Жалгирис води са 4-2 у победама, а у последњем дуелу који је игран у дворани „Александар Николић“ Црвена звезда је победила 77:65.

Екипа Црвене звезде у петак се враћа за Београд, а утакмица у „Жалгирио Арени“ игра се у четвртак од 19 часова.

The post Црвено-бели већ кренули пут Каунаса appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE нов 20, 2019 at 15:57

bolje da odustanemo od ove sprdnje ako se ne placa neka kazna i da pustimo da igraju ozbiljni klubovi a ne skup penzionera,povredjenih,unakazenih i taraba osim Berona

Reply
Veteran Sever нов 20, 2019 at 15:45

Valjda će KK „Čović i sin“ da zaigra bolje… Valjda…

Reply

Leave a Comment