Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Звездини петлићи у Графичару без пораза

Дечаци рођени 2007. године који носе дрес нашег развојног тима Графичара завршили су полусезону као лидери на табели Прве лиге петлића група Б са максималним учинком од девет остварених победа.

Петлићи који дрес нашег развојног тима су били сјајни читаве полусезоне и први део такмичења завршили са максималним учинком од девет тријумфа. Изабраници Милоша Ђорђевића су тиме иза себе оставили Партизан, Телеоптик, Бродарац, Земун и друге београдске екипе које се такмиче у Првој лиги петлића група Б.

Управо су црвено-бели дечаци који носе дрес Графичара у Партизану имали највећег конкурента за лидерску позицију, али су у директном дуелу савладали црно-беле резултатом 3:0, головима Топаловића, Павловића и Николића. Милош Ђорђевић истиче задовољство полусезоном у којој су његови пулени приказали сјајну игру и велики таленат:

Презадовољан сам. Одиграли смо сјајну полусезону и на том путу остварили све победе. Квалитетан рад од почетка припремног периода нас је довео у ситуацију да будемо на челу табеле и веома смо поносни због тога. Посебно ми је драга победа над вечитим ривалом. Ми смо Партизан победили три пута у десет дана, што кроз првенство, што кроз турнире. Резултат није у првом плану, већ развој играча, а дечаци које ја тренирам показују велики потенцијал – рекао је Ђорђевић који у стручном штабу има још и Славена Проговечког, тренера голмана.

Статистика каже да су наши петлићи постизали пет погодака по мечу у просеку, док су на свакој трећој утакмици примали голове. Резултати које бележе дечаци рођени 2007. године показују да Црвена звезда има светлу будућност.

Трудимо се да на свакој утакмици будемо што ефикаснији. Фокусирамо се највише на техничке елементе у току тренинга јер је то предуслов за било који тактички захтев. Учимо их наравно и основним тактичким стварима, а наш рад са њима се одразио и кроз статистичке податке. Сјајно су васпитани, дисциплиновани и са добрим радним навикама, а похвале због тога иду њиховим родитељима. О таленту је сувишно причати, из дана у дан показују да га имају, као уосталом и сва деца која су у нашој Омладинској школи – подвукао је Ђорђевић.

Дечаци који су током прве полусезоне носили дрес Графичара су: Павле Бекоња, Урош Николић, Мирко Лековић, Александар Еремић, Павле Крстић, Андреј Павловић, Младен Грујић, Урош Милосављевић, Александар Микетић, Димитрије Николић, Петар Поповић, Тодор Топаловић, Андреј Марић, Милан Ђаковић, Павле Савић, Александар Карајловић, Михајло Карловчанин, Душан Величковић, Ђорђе Маслаћ, Урош Сандуловић, Никола Конатар, Вукан Стевановић, Борис Црнојевић, Урош Благојевић, Страхиња Бобовац, Никола Бабић, Урош Ђорђевић, Лазар Миладиновић, Андреј Попов.

The post Иза југа Маракане – Звездини петлићи у Графичару без пораза appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment