Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија

Бисере који стасавају на теренима наше Омладинске школе очекује десет такмичарских утакмица током викенда. Преносе омладинског и кадетског вечитог дербија, као и дуел наше филијале Графичар са Смедеревом гледајте на Звезда Кидс каналу.

Омладинци Црвене звезде гостоваће Партизану у суботу од 11 часова на теренима СЦ Телеоптик, а пренос те утакмице можете погледати на Јутјуб каналу Звезда Кидс. Први овосезонски дерби, одигран по веома лошим временским условима, завршен је резултатом 1:1, а погодак за наш тим постигао је Мартин Новаковић. Јуниори који носе дрес нашег развојног тима дочекаће лучанску Младост у недељу од 15 часова и 30 минута.

Кадети ће такође гостовати Партизану, али дан касније у односу на омладинце. Утакмица је на програму у недељу од 11 часова, а пренос тог дуела можете погледати на Звезда Кидс каналу. Подсетимо, изабраници Марка Неђића су у првом колу Кадетске лиге Србије убедљиво савладали Партизан резултатом 4:0, головима Кнежевића, Станковића, Лазетића и Бачанина. Наши бисери који се кале у кадетској селекцији Графичара дочекаће Мачву у суботу од 13 часова.

Сениорски тим наше филијале Графичар биће домаћин екипи Смедерева у оквиру 21. кола Прве лиге Србије. Изабраници Милије Жижића предвођени Гаврићем, Станојевим, Маронгом и другим црвено-белим талентима ће покушати да остваре још једну победу, а пренос тог меча можете гледати уживо на Звезда Кидс каналу.

Млађи омладинци Графичара ће такође играти у Земунелу, у понедељак од 11 часова када ће гостовати Партизану.

Током викенда је на програму још један вечити дерби и то у конкуренцији млађих кадета. Тим који са клупе предводи Влада Вучић покушаће да у суботу од 11 часова, у истом термину када и омладинци, оствари позитиван резултат и савлада Партизан.

Пионири Црвене звезде завршили су полусезону, док ће селекција Графичара коју предводи Милош Милошевић дочекати ФК Аду у недељу од 8 часова и 30 минута. Млађе пионире нашег клуба очекује гостовање у недељу од 9 часова екипи Синђелића, док ће петлићи Црвене звезде дочекати Кампеоне у суботу од 12 часова и 30 минута.

РАСПОРЕД:

Субота у 11 часова, омладинци- Партизан – Црвена звезда (пренос на Јутјуб каналу Звезда Кидс)

Субота у 11 часова, млађи кадети- Црвена звезда – Партизан

Субота у 12 часова и 30 минута, петлићи- Црвена звезда – Кампеоне

Субота у 13 часова, кадети- Графичар – Мачва

Недеља у 8 часова и 30 минута, пионири- Графичар – Ада

Недеља у 9 часова, млађи пионири- Синђелић – Црвена звезда

Недеља у 11 часова, кадети- Партизан – Црвена звезда (пренос на Јутјуб каналу Звезда Кидс)

Недеља у 13 часова, ПЛС- Графичар – Смедерево (пренос на Јутјуб каналу Звезда Кидс)

Недеља у 15 часова и 30 минута, омладинци- Графичар – Младост

Понедељак у 11 часова, млађи омладинци- Партизан – Графичар

The post Распоред утакмица и најава преноса млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment