Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Милојевић: У Нишу никад није лако

Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 16 часова гостовати Радничком у оквиру 17. кола Суперлиге Србије. Шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић истакао је да очекује тешку, али и занимљиву утакмицу у Нишу.

Свака утакмица у Нишу је дерби. Раднички је сјајна екипа која претендује на висок пласман и имају за циљ излазак у Европу. Одлични су били прошле године, на почетку ове сезоне су имали проблеме, али су се поправили. Тешко је гостовати Радничком, имају сјајну публику и увек велику подршку са трибина. Њихов шеф стручног штаба Косановић ради сјајан посао, искусан је тренер и уме да припреми екипу на прави начин. Сигуран сам да ће играти чврсто и агресивно, као и да ће бити занимљива утакмица. Што се нас тиче, сви играчи су се вратили из репрезентација, тако да ћемо после данашњег тренинга видети ко је расположив за сутра. Очекујем добру и занимљиву утакмицу, а утисак је да морамо да будемо много бољи него против Мачве.

Црвена звезда у суботу игра против Радничког у Нишу, а већ у уторак дочекује минхенски Бајерн у оквиру Лиге шампиона.

Нема калкулисања око састава. Има доста фактора који утичу на то које ћу играче да изаберем за утакмицу. Увек размишљамо о првом наредном сусрету и морам да нагласим да је нама првенство приоритет. Нема потребе да се понављам, али сви знате да треба од осморице да изаберем четворицу странаца и то ми прави велики проблем. Тешко је у таквој ситуацији пронаћи континуитет и такмичарску форму. Треба бити стрпљив са свим играчима, а поготово са странцима, због тог ограничења. Јирку смо управо зато и послали у Раднички на позајмицу, тамо је и Мелег, драго ми је што играју.

Прве сениорске минуте у црвено-белом дресу забележио је и Вељко Николић који је стартовао у тријумфу нашег тима против Мачве (1:0).

Задовољан сам како је одиграо. Било је само питање времена када ће да дебитује, а план стручног штаба и клуба био је да се то догоди и раније. Међутим, имао је проблема са повредом током лета. Тешко је проценити који је прави тренутак да играч дебитује на нашем стадиону. Фудбалер мора да буде спреман на све то. Што се Веље тиче, он је преталентован, само га треба мало сачекати. Сигуран сам да ће оставити дубок траг у Црвеној звезди и да има много тога да понуди и репрезентацији.

Владан Милојевић се осврнуо и на чињеницу да су његови играчи у последње две утакмице постигли само два поготка, али и истакао да се не брине око ефикасности.

Стварамо доста шанси, али немамо “лак” гол, као што смо га можда имали. Дешавају се утакмице као у Ивањици када смо правили доста шанси, а постигли само један погодак. Верујем да ћемо поправити реализацију у наредним утакмицама, али понављам да ме то не брине превише и да имам поверење у моје играче – подвукао је Милојевић.

The post Милојевић: У Нишу никад није лако appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

4 comments

dusan нов 23, 2019 at 10:30

mislim da problem postoji u milojevicu jer igra stalno jedno te isto (4-2-3-1) i odavno je provaljen. kada protivnik ima neki kvalitet (kao zagorci na primer) protivnicki trener ga razvali. cini mi se, medjutim, da je milojevic ipak sporedan problem. glavni problem je sto nam je tim veoma slab. ove godine promaseni su stranci kompletno, a nemamo nijednog igraca koga mozemo da prodamo za preko milion. tim sa kangom, le talekom, grujicem i kataijem je za sadasnji tim kao vasionski brod. neophodno je prodati mnogo igraca i napraviti rekonstrukciju tima. treba delati odmah. zagorci su trenutno bolji od nas. ako se nabija glava u pesak mogli bi da gledamo reprizu grofovog gubitka titule.

Reply
Dejo нов 23, 2019 at 00:35

Milojevicu hvala ti za sve sto si napravio za nasu Crvenu Zvezdu al ti treba da ides iz Crvene Zvezde zajedno sa Mrkelom i Terzicem hocemo Jugovica na celo Crvene Zvezde Piksija za sportskog direktora ili trenera Crvene Zvezde i jos nekog od bivsih igraca na mjestu trenera Crvene Zvezde uz citstku sadasnju stranaca Crvene Zvezde jer ima njih koji nisu zasluzili da nose dres i grb Crvene Zvezde a ima koji jesu tako oni koji jesu sa njima treba produzit saradnju i dat im vece plate a oni koji to nisu prodat ih odma kad dodje zimski prelazni rok i zaradit nesto od njih

Reply
casa bez dna нов 22, 2019 at 23:50

Za nas je Javor BAUK a kamoli radnicki, vojvodina, patlidzan…..

Reply
Mississauga нов 22, 2019 at 23:35

Za tebe stručnjače , ni Žagubica nije lak protivnik.
Odlazi više , dovoljno si nas UPROPASTIO.

Reply

Leave a Comment