Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоМлађе категоријеНајновије

Упис нових чланова у ВК Црвена звезда

Ватерполо клуб Црвена звезда у досадашњем току сезоне остварио је запажене резултате. Нису пулени тренера Игора Милановића успели почетком сезоне да обезбеде учешће у ЛЕН Лиги шампиона, али то им је омогућило да се у потпуности посвете регионалном такмичењу, а касније и домаћим такмичењима која у овој сезони имају апсолутни приоритет.

Након првог дела шампионата у регионалној А1 лиги црвено-бели заузимају пету позицију и у наставку такмичења које започиње почетком фебруара наредне године ући ће са надом у борбу за „коту четири“ и пласман у плеј-оф што би у оваквим условима у којима се налази српски клупски ватерполо било свакако вансеријско изненађење.

Да наш ватерполо клуб поред обавеза сениорског састава мисли и на будућност, говори податак да се врши упис нових чланова у школу ватерпола ВК Црвена звезда. Сви заинтересовани дечаци годишта 2008. и млађи могу постати део Црвене звезде и тренирати у клубу који је пре само пар сезона покорио Европу. Тренинзи се одвијају на базену Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“, а додатне информације сви заинтересовани могу добити на број 064/57-44-035.

ЗВЕЗДА ТЕ ЗОВЕ…

Повезане вести

Leave a Comment