Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Црвено-бела казнена експедиција

У 9. колу Прве футсал лиге Србије црвено-бели мајстори „игре на петопарцу“ остварили су нови тријумф и тако први део овосезонског шампионата окончали на лидерској позицији са стопроцентним учинком.

КМФ Црвена звезда : КМФ Нова Пазова 7:1 (3:1)

Пред око 200 гледалаца у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду искусна екипа Нове Пазове за коју се слободно може рећи да је у актуелној сезони апсолутно непрепознатљива, стигла је до предноси у 3. минуту голом Марка Тепавчевића. Међутим, од тог момента на паркету је постојала само једна екипа, па су момци за нешто више од десет минута игре са три поготка у потпуности преокренули резултат, а стрелци су били Бразилац Талес (2) и Срђан Бркић.

Игру коју су приказали у другом делу првог, црвено-бели су наставили и у другом полувремену па су већ у 26. минуту преко Марка Перића повисили предност на 4:1. Минут касније Талес стиже до хет-трика, а до краја меча у стрелце су се уписали и Страхиња Петров у 32. и Давор Поповић у 39. минуту за коначних 7:1.

Овим тријумфом црвено-бели са максималних 27 бодова одлазе на зимску паузу, а пролећни део такмичења који започиње 7. фебруара 2020. године дочекаће са шест бодова предности у односу на другопласирани КМФ Нови Пазар.

КМФ Црвена звезда

Црвена звезда – Нова Пазова 7:1 (3:1)
Дворана:
Хала спортова „Ранко Жеравица”.
Гледалаца: 200.
Судије: Братислав Јовић (Ниш), Дејан Стајић (Врање) и Данијел Ристић (Врање).
Стрелци: 0:1 Тепавчевић у 3, 1:1 Талес у 6, 2:1 Талес у 15, 3:1 Бркић у 17, 4:1 Перић у 26, 5:1 Талес у 27, 6:1 Петров у 32, 7:1 Д. Поповић у 39. минуту.
КМФ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА:
РАДМАНОВИЋ, ПЕРИЋ, Д. ПОПОВИЋ, ПЕТРОВ, ТАЛЕС, Рнић, Б. Поповић, Копања, Бркић, Станојевић, Роксић.
КМФ НОВА ПАЗОВА: ВУЛИЋ, ШОШО, КУКОЉ, ЖИВИЋ, МИЛОСАВАЦ, Живановић, Тепавчевић, Кркобабић, Дујић, Бодоњи.

Повезане вести

Leave a Comment