Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Вукановић: „Пријају похвале тренера Милојевића“

Црвена звезда тријумфовала је у утакмици са Радничким из Ниша (0:2), а наш фудбалер Алекса Вукановић пренео је утиске после нове победе у првенству.

Најважније је да смо освојили три бода. Идемо даље. Већ нас у уторак очекује утакмица Лиге шампиона против Бајерна. Задовољни смо тријумфом над Радничким, као и проласком у Купу. Цела екипа ради добро и веома је битно што улазимо у континуитет победа. Желим да се захвалим и навијачима који су нас бодрили свих 90 минута и што су поново показали да су наш 12. играч – истакао је Вукановић.

Стрелац другог гола у победи над Радничким похвалио је цео колектив који је данас тријумфовао тимском игром и залагањем на терену.

Поносан на целу екипу, успели смо да победимо што је битно. Улазимо у серију победа и мислим да је то прави пут за нас. Драго ми је због гола који ми много значи. Пријају похвале које стижу са свих страна, нарочито од тренера Милојевића. Спремни смо и за окршај у уторак, а позвао бих навијаче да дођу и да нам поново дају ветар у леђа, као и да својим навијањем оставе без даха сваког актера – закључио је Алекса Вукановић.

The post Вукановић: Пријају похвале тренера Милојевића appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment