Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда на Сајму спорта

КК Црвена звезда мтс и ове године био је један од најактивнијих учесника на „Сајму спорта“ који се од петка до недеље одржао у Хали 1 на Београдском Сајму.

Од 13-16 часова је одржан главни догађај на сајму у организацији Црвене звезде, промоција кошарке на централном терену. Чланови наших млађих селекција и школе кошарке су играли баскет 3 на 3. Као и свуда, и овом приликом Црвена звезда је привукла велику пажњу, али је право одушевљењенастало када су се малишанима прикључили првотимци и појачали њихове екипе.

Појачања и то велика представљали су играчи КК Црвена звезда мтс: Огњен Добрић, Никола Јовановићи и Били Берон.

У току програма своје учешће узели су и јуниори, а бодриле су их девојке из звездине плесне групе “Red passion fly”.

Много малишана се окупило око главног терена и стрпљиво чекало да се фотка са својим идолима и добије аутограме, а то је ишло тако далеко да су клинци нудили своје патике и телефоне Билију да се потпише, као у НБА што је чест случај.
После званичног програма, а пре одласка на први тренинг са новим тренером ДРаганом Шакотом који је у тим тренуцима промовисан у новог шефа стручног штаба КК Црвена звезда, наши кошаркаши су обишли и штандове наших партнера. Бел Медик, Факултета за спорт, где су Добрић и Јовановић разговарали са студентима спортског менаџмента и новинарства, спец олимпијаде, са којима смо договорили брзи почетак новог друствено одговорног пројекта у оквиру „ONE TEAM“-а, као и штанд Спортског савеза Србије, који је сјајно организовао Сајам спорта.

Црвена звезда је била присутна током сва три дана на штанду су промовисане школица кошарке, камп, чланство, али ту је био и „Fan Store“.

Желимо овом приликом да се захвалимо Спортском Савезу Србије” на изванредној организацији оваквог догађаја који је сада већ постао традиција. Од велике је важности да деци приближимо сву лепоту спорта, али и научимо вредностима фер плеја, спортска цултуре, и све њихове спортска идоле које могу да виде и од њих чују дас у нормални људи, дас у и они као деца маштали да постану добри спортисти једног дана. Такође и да чују да се до тога долази великим радом, тренинзима. ДРаго нам је дас мо били део ове приче и сваки пут ћемо се одазивати на њих – изјавили су Огњен Добрић и Били Берон уз још једну захвалност Спортском Савезу Србије на сјајној организацији и промоцији спорта.

КК Црвена звезда мтс као друштвено одговоран клуб увек ће бити активни учесник оваквих манифестација и догађаја који су од велике важности за наше друштво.

The post Црвена звезда на Сајму спорта appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment