Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Ђорђевић: „Значајан резултат“

Утиске након ремија у сусрету петог кола групе Б против Бајерна (1:1), Омладинске Лиге шампиона изнели су шеф стручног штаба наших талената – Славољуб Ђорђевић и стрелац јединог поготка за Црвену звезду – Александар Лукић.

Црвена звезда после пет одиграних кола Омладинске Лиге шампиона има осам освојених бодова. Наши бисери се тренутно налазе на другој позицији, а позитиван резултат у Атини би им донео европско пролеће.

Важан бод за нас. Могу да набројим на прсте људе који су веровали у ове момке. Без обзира на то да ли прошли или не, нема шта да им се замери. Увек су давали свој максимум и то ће учинити и у следећој утакмици. У Атини ће бити како буде, али Црвена звезда не мора да брине за своју будућност и то смо и данас показали – рекао је Ђорђевић.

Поново је Лукић, као и суботњем дербију и тријумфу нашег тима против Партизана (2:1), показао да осим дефанзивних, поседује и голгетерске спосбности.

Драго ми је што сам постигао гол, иако је мој главни задатак да будем добар у дефанзиви. Тешка утакмица, хтео бих да се захвалим свима који су дошли да нас подрже. Било је врло напорно, једва смо издржали, али шта је ту је. Надам се да ћемо у Атини остварити позитиван резултат и обезбедити европско пролеће – рекао је Лукић.

The post Ђорђевић: Значајан резултат appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

Hadži Dragan NBG нов 27, 2019 at 14:23

Bravo deco, svaka čast. Sad u Atinu po makar bod za prolaz.

Reply
ivan niksic нов 27, 2019 at 10:58

Svaka cast momci! Tako se bori i igra za Zvezdin grb i dres!

Reply

Leave a Comment