Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеОдбојкаТрансфери

Александар Околић у Звезди

Александар Околић, 26-годишњи блокер златне генерације сениора са Првенства Европе ове године у Паризу, данас је боравио у просторијама нашег одбојкашког клуба на Маракани.

Без велике помпе, упитан да ли се вратио у Црвену звезду у којој је провео осам година, освојио седам трофеја, само се насмејао и открио:

– „Искрено, још увек се договарам са Миланом, преговори трају. Имам отворен уговор са црвено-белима јер у овом тренутку ми је приоритет да завршим инострани ангажман. Е сад, челници Милана треба да заврше причу са италијанским средњаком због проблема око странаца. Чим то закључе, требало би да се чујем са њима и тада да се договоримо шта и како даље“ – објаснио је 205 сантиметара висок момак из Модриче.

– „Може да буде све јако брзо, данас, сутра, ове недеље, може да буде и за месец дана…“

Када играте прву утакмицу у Првенству Србије?

– „Вероватно против Рибнице у четвртак. Толико за сада“ – искрен је Околић, који ће обући дрес Звезде и уписати суперигашки меч који пулени Томислава Кукањца играју против Краљевчана на Бањици у директном ТВ преносу.

За уторак, 3. децембар заказана је реванш утакмица Купа Србије, дуел вечитих на Бањици. Звезда је славила 3:2 у првом окршају.

– „Не знам да ли ћу да играм. Не идем толико далеко. Ако будем ту, играћу, али полако“ – оградио се Околић.

(извор/фото: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment