Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновијеРегионална лига

АБА У19 – Јуниори сигурни на старту против Приморске

Јуниорска екипа Црвене звезде мтс успешно је стартовала на квaлификационом турниру АБА лиге јтд у Задру, пошто је на старту квалификација у групи Б победила Приморску из Копра са убедљивих 95:50 (29:16. 19:15, 23:14, 24:5).

На утакмици која је отворила такмичење у групи у којој су црвено-бели, у дворани Јазине најефикаснији код црвено-белих био је Манојловић са 16 поена.

На утакмици у којој је тренер Слободан Клипа указао шансу свим играчима (у листу стрелаца није се уписао само Бошњак) није било никакве дилеме. Екипа Црвене звезде која је један од фаворита за пласман на завршни турнир, сигурном игром у потпуности је оправдала улогу водила +17 на полувремену, а ни у другом полувремену нису посустали, већ су повећавали предност из минута у минут до коначних +45.

КК Црвена звезда мтс: Ускоковић 6, Манојловић 16, Добраћиновић 9, Шарановић 2, Радосављевић 12, Васић 11, Благојевић 7, Павићевић 9, Бошњак, Јоксимовић 10, Бранковић 11.

Екипа Црвене звезде већ током вечери игра и други меч на турниру против екипе Цедевите Олимпије (20.15 часова дворана Јазине).

The post АБА У19 – Јуниори сигурни на старту против Приморске appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment