Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМлађе категоријеНајновијеРегионална лига

АБА У-19: Црвена звезда боља и од Цедевита Олимпије

Јуниорска екипа Црвене звезде мтс одлично је отворила квалификациони турнир АБА лиге за пласман на завршни турнир тог регионалног такмичења, пошто је у четвртак забележила две победе.

Након убедљивог тријумфа над екипом Приморске из Копра 95:50, црвено-бели су у вечерњем термину савладали и екипи Олимпије Цедевите 69:59 и тако направили велики корак ка циљу, а то је пласман на Ф4 АБА лиге.

За разлику од прве утакмице црвено-бели су након преокрета савладали једну од екипа која се налази међу кандидатима за највиши пласман. Након доброг уласка у утакмицу и вођства 18-11, екипа Црвене звезде је стала, дозволила велики преокрет ривалу и вођство на полувремену (у једном тренутку Олимпија је водила 35-20). Међутим, трећа деоница донела је право лице црвено-белих и одличну игру која се огледала и кроз резултат 24-9. Управо та четвртина одредила је и каснијег победника екипу Црвене звезде која је славила са 69-59.

КК Црвена звезда мтс: Ускоковић, Манојловић 8, Добрашиновић, Остојић 3,Шарановић, Радосављевић 16, Васић 10+7ас, Благојевић 9, Павићевић 17+7 ск, Бошњак, Јоксимовић 6, Бранковић.

У петак у трећем колу, екипа Црвене звезде игра против МЗТ Скопље Аеродром такође у дворани „Јазине“ од 20.15 часова.

The post АБА У19 – Црвена звезда боља и од Цедевита Олимпије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment