Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

СЦ „Ташмајдан“ упутио извињење КК Црвена звезда мтс

Спортски центар “Ташмајдан” је упутио извињење кошаркашким клубовима Црвена звезда мтс и Валенсија, навијачима који си били у хали и свима који су пратили ТВ пренос и захвалио се на стрпљењу док су технички проблеми током вечерашње утакмице решавани и отклоњени.

– На самом почетку утакмице дошло је до грешке у софтверу који контролише рад семафора због чега је дошло до дужег прекида утакмице. У питању је оригиналан софтвер и врхунска опрема, у складу са стандардима Евролиге – наведено је у саопштењу СЦ Ташмајдан.

У саопштењу се додаје да су идентични семафори и софтвер инсталирани у халама у којима играју Зенит (Русија), Макаби (Израел), Асвел (Француска) као имноги други клубови.

– Квар на семафору био је софтверски тако да СЦ Ташмајдан никако није могао да утиче на то да се квар спречи. У директном контакту са компанијом из Француске, која је произвођач опреме, софтверска грешка је исправљена и утакмица је настављена – наводи се у саопштењу.

СЦ Ташмајдан је истовремено упутио честитке КК Црвена Звезда поводом победе против КК Валенсија у утакмици Евро лиге, одиграној вечерас у хали “Александар Николић”.

Повезане вести

Leave a Comment