Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Генијалци велика подршка Црвеној звезди

КК Црвена звезда мтс савладао је Валенсију у 11. колу Евролиге. Утакмица са пуно набоја и страсти донела је бројне утиске на самом терену, али и мимо њега. А, тик поред терена на местима тик уз клупу црвено-белих, такозваном ’’премијум корту“ били су млади генијалци.

Наиме, у организацији КК Црвена звезда мтс и компаније ИДЕА специјални гости клуба на овој утакмици били су ученици математичке гимназије који су на међунардној Олимпијади освојили бројна признања из области математике, физике, хемије и астрономије. То су освајач бронзе из области физике Богдан Рајков, освајач брозне из области математике Јован Торомановић, освајач бронзе из области хемије Михаило Милошевић, освајач сребра из области математике Милош Милићев и добитник похвале из области физике Добрица Јовановић. Ученици математичке гимназије су изашли и на паркет, добили пригодне поклоне које су обезбедили Црвена звезда и компанија ИДЕА и задужили громки аплауз Звездине публике.

А, на самој утакмици они су били велика подршка црвено-белима и здушно су их бодрили целу утакмицу, а шампиони врло лако препознају шампионе. На спортском терену или у прорачуну, карактер и снага воље су веома битни. То се још једном у пракси показало и у утакмици између Црвене звезде и Валенсије.

Мени је било веома интересантно јер смо били буквално поред кошаркаша и у тренуцима када су били тајмаути, толико је било мало места између нас да сам имао утисак да сам део екипе. Било је веома интересантно навијање и амбијенти, али и прилика да попричамо са неким од играча Црвене звезде који су били расположени за разговор и сликање. Захвалио бих се свима из Црвене звезде што су нас позвали и што смо имали привилегију да из првих редова осетимо атмосферу са једне овакве утакмице – истакао је Михаило Милошевић.

Клуб са Малог Калемегдана је желео овом приликом да покаже да је веома лепо бавити се науком и да цени велика достигнућа која постижу млади генијалци. Нема сумње да је пред њима светла будућност.

The post Генијалци велика подршка Црвеној звезди appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment