Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Црвена звезда – Нови Пазар 30:33 (14:17)

Пораз Звездиних рукометаша у „Шумицама“ од екипе Новог Пазара, у оквиру 12.кола АРКУС лиге, 30:33 (14:17).

Потребно је било време да Црвена звезда веже победе и уђе у победнички низ, и када се помислило да би крај првог дела сезоне могао да мало побољша ствари пред наставак сезоне уследили су нови пехови.

Звезда је наступила без Николе Лазића, који се повредио пред утакмицу, због болести је био одсутан други голман Андреј Чоловић, да би се у финишу меча повредили Бојан Тодоровић и Матија Николић.

Црвено-бели су били у егалу са противником до средине првог полувремена (8:8), када је Нови Пазар серијом 3:0 дошао до разлике коју је одржао до краја полувремена, 14:17.

У наставку, велика борба, Звезда је „јурила“ резултат, стизала на минус од једног гола била надомак изједначења неколико пута, које је стигло у 51.минуту након гола Стефана Шапоњића (25:25). Претходно је Милош Божовић завршио меч због трећег искључења, Ерић је добио два минута казне, а затим се повредио и Бојан Тодоровић у 52.минуту при резултату 26:26. У таквом односу снага гости су поново дошли до три гола предности у серију, да би Звезда остала и без Матије Николића. Нису имали снаге изабраници Радана Ровчанина да се поново врате у меч у кратком року, Стефан Шапоњић је поставио коначних 30:33.

Најефикаснији са по 6 голова били су капитен Иван Рајичевић и Стефан Шапоњић, по 4 гола постигли су Иван Хорват, Бојан Тодоровић, Богдан Утвић и Миљан Ерић.

Звезда у наредном колу гостује у Лесковцу, а до паузе су остале још две утакмице.

12.коло, АРКУС лига

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – НОВИ ПАЗАР 30:33 (14:17)

Београд, дворана: „Шумице“. Гледалаца: 150. Судије: Марко Боричић и Дејан Марковић (Београд). Искључења: Црвена звезда 12 минута, Нови Пазар 16 минута. Седмерци: Црвена звезда 3(1), Нови Пазар 2(1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стијовић, Јовановић, Хорват 4, М.Лазић, Андрејевић 2, Шапоњић 6, Мајес, Рајичевић 6, Јелић, Туфегџић, Утвић 4, Абрамовић, Ерић 4, Божовић, М.Николић, Тодоровић 4(1). Тренер: Радан Ровчанин

НОВИ ПАЗАР: Ах.Мекић, Мујчиновић, Марковић 9(1), Арифовић, Сејфовић 1, Црновршанин, Ал.Мекић, Ракић 3, Хакић, Давидовић 7, Раковић 2, Бандука 5, Радисављевић, Милошевић 5. Тренер: Хасан Мемић

The post Црвена звезда – Нови Пазар 30:33 (14:17) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment