Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Бен: И даље смо велики тим

Ел Фарду Бен је наставио голгетерски низ у Суперлиги Србије поготком против Вождовца, који је био осми у сезони. Нападача из Комора више радује добра игра тима у другом полувремену после које је и остварена нова победа 2:0 (0:0).

За нас је било много важно да смо одиграли други део меча на тако завидном нивоу. Остварили смо значајну победу која нам враћа самопоуздање пред неколико важних мечева у финишу овог дела сезоне. Није нам било лако после пораза од Бајерна и зато сам срећан због реакције тима. Потврдили смо да смо и даље велики тим, супериоран у лиги и да имамо прави карактер – истакао је Бен.

Вождовац је у доброј мери испарирао у првом делу, међутим, у наставку наши тим је појачао ритам, одиграо јак пресинг и головима Марина и Бена дошао до заслужена три бода.

– Желели смо победу изнад свега, изашли смо у пресинг, освојили смо много лопти што нам је омогућавало да лакше угрожавамо ривала. Створили смо бројне прилике, постигли само два гола а и нашим навијачима приредили једно много интересантније полувреме од првог. Међутим, Вождовац је технички добро поткован тим, није било лако поразити их на овај начин.

Репрезентативац Коморских острва је најбољи стрелац нашег тима у Суперлиги.

– Не играм Лигу шампиона па сам одморнији од остатка екипе. Гледам пре свега да помогнем тиму да оствари победу, а лични учинак је на другом месту. Задовољан сам салдом голова, али увек може више и боље.

Нема много одмора за наш тим јер га већ у среду од 15.00 часова у Лучанима очекује меч против Младости у оквиру 19. кола Суперлиге Србије.

Никад није било лако против Младости, али ова победа нам је у доброј мери повратила самопоуздање. Идемо у Лучане по нова три бода, наши циљеви су увек највиши – не оставља дилему Бен.

The post Бен: И даље смо велики тим appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

mitar дец 1, 2019 at 22:54

Imas pozdrav od Levandovskog .

Reply
Слободан дец 2, 2019 at 20:40

А ти од Дројфа…

Reply

Leave a Comment