Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Црвена звезда и „ONE TEAM“ и ове године заједно

КК Црвена звезда мтс као друштвено одговоран клуб и ове године са великим задовољством узео је учешће у „ONE TEAM“ пројекту ЕЛ који ове године у реализацији КК Црвена звезда мтс има назив „Play, run and have FUN” (играј се, трчи и забављај).

Партнер у овим активностима је као и сваке сезоне сада већ поуздани партнер и пријатељ клуба – Специјална Олимпијада Србије

Тим поводом претходног викенда организован је први тренинг који је у име КК Црвена звезда мтс водио тренер млађих категорија Иван Павловић, који је претходних сезона био изузетно ангажован на овом пројекту и био представник клуба на централној манифестације „ONE TEAM“ програма у Барселони.

На првом дружењу учешће је узело 15-оро дечака и девојчица из Специјалне Олимпијаде Србије који су кроз игру и забаву у неколико етапа одрадили све кошаркашке елементе: загревање, рад на кошаркашким елементима, координација, леви и десни улаз/двокорак, такмичење, развијање тимског духа.

Након тога, четири екипе подељене на два коша играле су кошаркашку верзију популарне игрице „Не љути се човече“. Асистенти екипама били су првотимци КК Црвена звезда мтс Немања Ненадић и Никола Јовановић.

Ненадићу је ово друга сезона да учествује у пројекту „ONE TEAM“-а, Јовановић је први пут имао прилику да ради са малишанима из Специјалне Олимпијаде.

КК Црвена звезда мтс са поносом подсећа да је вишегодишњи учесник „ONE TEAM“ акција ЕЛ и пројеката КК Црвена звезда који су се реализовали под називом: „IDEA play 4 Glory“, „IDEA Finish Line“, „Learning2Play“, „Real Champions“ – кошаркашка лига у колицима.

На крају тренинга сви учесници и тимови добили су поклон пакете спонзора клуба компаније ИДЕА, а ову акцију и тренинг потпомогао је још један клупски спонзор Вивиа вода.

И ове године са задовољством сам учествовао у тренингу са нашим другарима из Специјалне Олимпијаде Србије. Драго ми је, увек ћу то поновити да су они важан део нашег друштва и уживао сам играјући се током тренинга са њима. За овакве акције увек сам на располагању и срећан сам што је мој клуб увек имао слуха и жељу да учествује и подржи овакве акције. Видимо се на утакмици са Басконијом – рекао је Немања Ненадић.

Следеће дружење је заказано за 12. коло Евролиге које је у потпуности посвећено друштвеној-одговорнорности, где ће ови малишани показати многобројној публици шта су научили на тренинзима са нашим кошаркашима.

The post Црвена звезда и „ONE TEAM“ и ове године заједно appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment