Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Марин и саиграчи: „Сви на Спартак!“

Црвена звезда наставила је серију тријумфа у Лучанима. Наши фудбалери везали су трећу узастопну победу у првенству, а већ у суботу имају прилику да продуже низ против Спартака. Утакмица ће бити одиграна на стадиону Рајко Митић од 15 часова и 30 минута, а квартет Звездиних играча позвао је навијаче да дођу у што већем броју.

Капитен црвено-белих Марко Марин позвао је навијаче да испуне трибине нашег стадиона и да буду наш дванаести играч.

Верујем да ће доћи пуно људи. Прошлу утакмицу са Вождовцем смо такође имали велику подршку наших навијача. Они су увек били наш 12. играч. Утакмица са Спартаком је прилика да победом направимо лепу увертиру пред одлучујући меч у Лиги шампиона са Олимпијакосом и волео бих да видим пун стадион.

Звездин командант обране Милош Дегенек имао је јасну поруку за наше навијаче.

Волео бих нас време послужи. Да буду мало лепши услови за игру, да што више људи дође на стадион, јер нам то много значи. Много пута сам говорио да без њих ми не бисмо били исти. Желим да им поручим да их чекамо у суботу и да бих волео кад изађем из тунела да видим пуне трибине.

Стрелац победоносног гола у Лучанима Ел Фарду Бен позвао је наше навијаче да дођу у суботу у што већем броју.

Желео бих да се захвалим навијачима који су увек ту за нас на свакој утакмици. Било да играмо на Маракани или у гостима, они су фантастични. То нам даје крила која су нам преко потребна. У мечу са Спартаком волео бих да видим пуне трибине и да заједно наставимо низ победа.

Млади репрезентативац Србије Његош Петровић истакао је да је подршка навијача веома битна у сваком мечу.

Позивам све навијаче да дођу у суботу јер нам њихова песма много значи. Желим да им поручим да ћемо дати све од себе да их обрадујемо. Победа над Спартаком биће лепа увертира пред Олимпијакос, а сигуран сам да они то осећају и да ће доћи у великом броју – закључио је Петровић.

The post Марин и саиграчи – Сви на Спартак! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment