Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Лесковац је цео црвено-бео!

Клуб навијача Црвене звезде из Лесковца организовао је свечаност под називом „Црвено-бело вече“, а камере су забележиле детаље које можете погледати у новој епизоди серијала Звезда ТВ.

Црвена звезда има фантастичну подршку. То се показује из утакмице у утакмицу на стадионима широм Србије и Европе. Ипак, љубав према црвено-белим бојама не исказује се само на трибинама. Веза између Делија и Звезде је много више од тога. Она је подршка у сваком тренутку, страст, радост, понос, љубав. Све то осетили смо на четвртој по реду свечаности под називом „Црвено-бело вече” одржаној у Лесковцу. Бакљада је обојила небо у црвено, а навијачке песме пожелеле су добродошлицу нашим представницима.

Фантастична атмосфера владала је током целе вечери, а најлепши детаљ свакако јесу незапамћене овације и одушевљење свих присутних које је изазвао нападач Црвене звезде Милан Павков коме је преко 150 звездаша певало, сада већ чувену навијачку песму „Хеј Павков, скочи и дај гол главом“. Звездаши су уживали у дружењу и фотографисању са нашим играчима и легендама.

Остале занимљиве детаље, као и изјаве наше делегације погледајте у новој епизоди Звезда ТВ-а на званичном Јутјуб каналу.

The post Звезда ТВ | Лесковац је цео црвено-бео! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment