Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Шакота: „Напредак у игри се осећа“

КК Црвене звезде мтс остварио је велику победу на гостовању Арманију у Милану. Црвено-бели су били бољи од домаћина резултатом 76:66. Одбрана изабраника Драгана Шакоте је диктирала ток утакмице и она није заказала у одлучујућим моментима. Стратег црвено-белих био је задовољан издањем своје екипе против фаворизованог ривала:

– „Не можемо да нађемо лаку утакмицу у Евролиги, то је сигурно. Битно за нас је када сагледамо игру у одбрани и у нападу је то да налазимо паметна решења и тако долазимо до резултата. Ми смо можда оптерећени више него друге екипе. Треба да будемо задовољни јер напредак се осећа, треба да се задржи енергија и континуитет. Надам се да можемо да то задржимо и да разиграмо још више играча“, истакао је Шакота, а потом додао:

„У почетку ми је било тешко да водим утакмицу јер сам морао да се служим стварима које нисам довољно упознао и онда када већ могу да се ослоним на сопствени инстикт, сада када је прошло неко време, лакше ми је да комуницирам са играчима“, истакао је стратег црвено-белих.

Повезане вести

Leave a Comment