Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

У сусрет противнику – Спартак

Изабраници Владана Милојевића сутра од 15 часова и 30 минута угостиће екипу Спартака из Суботице. До сада смо одиграли 82 утакмице са суботичким “Голубовима” у којима смо забележили 62 победе.

Црвена звезда наставља поход ка шампионској титули. После победа над екипама Радничког, Вождовца и Младости ривал је екипа Спартак из Суботице која се налази на осмом месту Суперлиге. Наш клуб је до сада на домаћем терену одиграо осам утакмица и забележио свих осам победа.

МЕЂУСОБНИ ДУЕЛИ

Против Спартака смо до сада одиграли 82 уткмице у свим такмичењима. Забележили смо 62 победе, 15 ремија и само пет пораза, уз гол разлику 193:58 у корист црвено-белих. Од почетка новог миленијума, наш тим је одиграо 23 утакмице против “Голубова” и забележио је 19 победа, два пута смо ремизирали и исто толико пута били поражени од Спартака, уз гол разлику 55:23 у корист нашег тима.

Последњи сусрет са Суботичанима одиграли смо ове сезоне у оквиру 5. кола Суперлиге Србије и тада смо забележили тријумф резулататом 3:2, а голове су постигли Милош Вулић, Вељко Симић и Антонио Томане.

ПРЕНОС УТАКМИЦЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – СПАРТАК

Директан пренос утакмице против Спартака можете пратити на каналу Аренаспорт 1 са почетком од 15 часова и 30 минута. Уколико нисте у прилици да пратите видео пренос уживо, можете бити уз наше момке и на Звездиној апликацији, путем текстуалног преноса на нашем Меч центру, који је активан на сваком мечу из минута у минут.

ФОРМА ЕКИПА

Црвена звезда се налази у завидној резултатској форми. У националном шампионату црвено-бели су први на табели са 49 бода, седам више од другопласиране Војводине. Спартак се налази на 8. позицијиј са 28 освојених бодова. Црвено-бели су у претходних пет утакмица забележили четири победе и један реми, док је тим из Суботице три пута победио, по једном изгубио и одиграо нерешено у последњих пет мечева у Суперлиги.

МИЛОЈЕВА РЕЧ

Очекивања пред сусрет са осмопласираним тимом на табели изнео је шеф стручног штаба нашег тима Владан Милојевић.

– Имамо густ распоред. После тешке утакмице у Лучанима, дочекујемо Спартак. Ради се о тиму који добро игра, има сјајне резултате, а приметно је да су у последње време подигли форму. Имају познату филозофију и спој искусних и младих фудбалера. Биће интересантна утакмица. Спартак игра отворено, увек су били незгодан ривал и морамо да будемо концентрисани и припремљени да током читавог меча будемо на висини задатка. Јуче је био тренинг опоравка, немамо много времена и данас ћу видети на кога могу да рачунам.

НАЈБОЉИ ПРОТИВНИЧКИ ИГРАЧИ

На голу се налази бивши млади репрезентативац Србије Милош Остојић. У одбрани је искусни Владимир Оташевић, као и капитен екипе Стефан Милошевић. Најбољи играч као и најбољи стрелац Спартака је Звездино дете Лазар Туфегџић који је у прошлом мечу против Пролетера постигао хет-трик. У нападу се налазе Немања Обрадовић и Стефан Шормаз, који су уз Туфегџића најопаснији по гол противника.

СУДИЈА МЕЧА

Главни арбитар меча биће Петар Пипер из Чачка. Судија прве категорије ове сезоне је нашем тиму судио само једном и то у 16. колу Суперлиге Србије против Јавора на нашем стадиону. Тај меч се завршио ремијем 1:1.

ОСТАЛИ МЕЧЕВИ

Недеља, 8. децембар:

Рад – Партизан 13 часова и 30 минута;
Јавор – Вождовац 15 часова;
Раднички Ниш – Младост 15 часова;
Пролетер – Чукарички 15 часова;
ТСЦ – Војводина 15 часова;
Радник – Инђија 15 часова;
Напредак – Мачва 15 часова.

The post У сусрет противнику – Спартак appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Otpisani101 дец 7, 2019 at 10:24

Ocekujem da milojevic posle godinu dana pobedi lagano i bez mnogo muke…i to bi znacilo tracak nade za atinu…sa ovakvom zvezdom u evropi i remi u atini ce biti senzacija…da pomenem i birmancevica-obavezno ga dovesti u zvezdu…decko dribling ima za 10…to nam fali,birmancevic…

Reply

Leave a Comment