Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Бирманчевић жели у Црвену звезду

Јесења полусезона није још завршена али челници клуба лагано гледају ка зимском прелазном року. Летошња појачања нису испунила очекивања у правој мери па се гледа већ ка новим играчима и додатном јачању тима.

Одређена интересовања Црвене звезде су се већ појавила у јавности и једно од занимљивијих имена је играч Чукаричког Вељко Бирманчевић.

Он је својим играма скренуо пажњу људи из клуба и постоји интересовање Црвене звезде за његово довођење, као и самог Бирманчевића који такође жели да се прикључи екипи Владана Милојевића и нада се да ће клубови пронаћи начин за реализацију трансфера.

Јасно је да се чека и миг навијача Црвене звезде, који нису за довођење некадашњих играча Партизана, али је чињеница да Бирманчевић није саставио ни целих 90 минута у црно-белом дресу. И то док је све време сањао да носи црвено-бели.

Партизан је његова прошлост, Чукарички је садашњост, а нада се да ће Црвена звезда бити – будућност.
„Звезда је мој дечачки сан, навијач сам клуба с Маракане. Одувек сам био навијач Звезде, доста људи је знало то. Није била тајна ни у Партизану, мада нисам желео да то истичем“, каже Бирманчевић у разговору за Журнал.

Могло би да се деси да Вељко Бирманчевић прође стопама Немање Радоњића. Обојица су били звездаши у Партизану, обојицу су црно-бели отписали, обојица су заблистала у Чукаричком…

Даће Бог да тако и буде. Другачији смо типови играча, он је бржи, а ја више волим да ми је лопта у ногама. Боже здравља да се све заврши добро и да попут њега заиграм за Звезду“, поручио је Бирманчевић.

Бирманчевић је јасно поручио шта је његова жеља, а да ли ће се реализовати и да ли ће доћи до трансфера решиће дани пред нама. Свакако нас очекује још један занимљив и узбудљив прелазни рок у Црвеној звезди.

Повезане вести

2 comments

Hadži Dragan NBG дец 7, 2019 at 11:13

Fizički slabašan i neodgovoran u odbrani, ali sa loptom u nogama paklen igrač. Treba ga dovesti i mane uz trening popraviti.

Reply
Loooka дец 7, 2019 at 12:05

Slažem se Dragane, ako je i uopšte slabašan kao što kažeš, ne bi trebali puno da brinemo oko toga. Kod nas se više sve svodi na to da je kao fizički jak, a to što ih svi pretrče i što ne znaju kršteno udariti loptu svede na – nikom ništa. Aj Milun eto kao štoper, jak i da mu oprostiš sve drugo što mu nedostaje kao što je brzina pa i nekako, ali šta sa Kanjasom koji je zaista i jak i namazan pa nam duva kroz njegovu poziciju? A kad mi treba da “duvamo“ ka protivniku ljudi zaborave šta znači dodati normalnu loptu bez peglanja, ne mogu se 2 pasa spojiti kako treba, dupli pas više misaona imenica kao što sam i ja zaboravio kako se nekad pravio dupli pas na džojstiku. La Para isto jak na nogama, spreman ali mi se idalje fatamo za glavu. Treba nam brzina i znanje sa loptom, a sve ostalo može dosta da se doradi. Ljeto 2017. dolzi Radonjic, ekipa u Teri ispod Marakane govori da samo trči ko muva bez glave. Ali ga poslije Miloje dotegao, pa kad je bio dvomeč sa Cska Radonjić je svaku odbranu super odigrao, ej Radonjić igrao odbranu jebote, preko njega duvalo nije a danas bi nas taj Cska dobro lakše prošao. Neka nam dovedu više nekoga ko stvarno zna sa loptom i da je brz. Neko moje skromno mišljenje mada više nekad ne znam ni sam šta da mislim…

Reply

Leave a Comment